A rendszerváltás óta nem tapasztalt jelenség tanúi lehetünk a Parlamentben nap mint nap mióta Kövér László lett a ház „fura ura” . A 2010. május 14-én megalakult országgyűlés házelnöke olyan új légkört hozott a falak közé, amely eddig nem volt tapasztalható. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a független és semleges ülésvezetés mára már csak egy múltbéli álom, amit az Országgyűlésről szóló törvény elfogadásával is megerősített a T. Ház. Ennek egyik pontja azt mondja ki, hogy: „A házelnök biztosítja az Országgyűlés jogainak gyakorlását, gondoskodik az Országgyűlés tekintélyének megóvásáról, az Országgyűlés rendjének és biztonságának fenntartásáról, valamint az Országgyűlés munkájának megszervezéséről.”Erre való hivatkozással Kövér László még azt is megengedheti magának, hogy a neki (vagy a fideszes többségnek) nem tetsző interpellációkat kicenzúrázza a napirendből. Meglepve sajnos nem vagyunk, már 2011 végén búcsút vettünk a valós funkcióját betöltő parlamenttől.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Mert nem tudjatok, amit Hofi idezett vityacskatol: " A Parlament mukodik ellenzek nelkul is!" Ugy latszik csak ezt akarjak bevezetni es kovetni is... Szornyu,...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
Mert nem tudjatok, amit Hofi idezett vityacskatol: " A Parlament mukodik ellenzek nelkul is!" Ugy latszik csak ezt akarjak bevezetni es kovetni is... Szornyu,...:o((
kedwes
Mint már írtam, előbb önkritikát kellene vallania, - ez úgy sem fog menni - mert mint vezető megbukott. Nem képes a rá bízott "óvoda" vezetésére! Csak az képes ítélkezni, aki fedhetetlen, de ő… már megbocsásson a világ?
human
Legyen akármilyen színű a parlament elnöke, nem kommentálhat felszólalásokat! Ez nagyon fontos. Pont Kövérnek kellene ezt tudnia, aki a rend híve (még saját testőrséget is kapott, hogy betarthassa).
Pálinkafőző Rézüst
Na ugye, fideszes elvtársak, Kövér elvtárs jó elvtárs!
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs vörös gárda parancsnok most nagyon magas lóra ült fel de arról lehet nagyot esni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.