A kormányváltásra szavazók többsége Bajnai Gordont szeretné kormányfőnek - derül ki a Medián legfrissebb közvélemény-kutatásából. Bajnait kétszer annyian tartják alkalmasnak a kormányfői posztra mint Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@bundi: Várom azt a "nekirepülést!!!" Egy hajtóműve már letörött!
bundi
@silber13: hát úgy látszik elszállt, mert azóta semmi hír róla. talán nekem is anonimitásba kell megint vonulnom, hogy elődugják újra a szarvacskáikat .
silber13
@bundi: Itt valami nagy elértés lehet!!! Én végképp nem gondoltam, hogy te ilyesmit követnél el! Ez marhaság! Annyit tegyél meg, hogy az időpontot írd meg, " mikor estél te nekem" én pedig mikor" ugrottam neked mindezért... Ez most érdekes. Ezt tedd meg nekem, ha lehet, priviben! Köszi és értetlenül állok a dolog előtt, de azért addig is elnézést kérek...!!
bundi
@silber13: bocs ezt meg én nem értem: " mikor estél te nekem" én pedig mikor" ugrottam neked mindezért..."
ezt mikor írtam?
entero
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy családomat szeretem...
bundi
@entero: tulajdonképpen jól teszed, engem is csak addig érdekel ez az egész, míg a gyerekek ki nem jönnek, utána teszek az egészre. (meg a szabadidőm is jóval kevesebb lesz). úgy kaparják el ott az emberek egymást, ahogy szeretnék. ha itt nem lesz károm belőle. de ha a viktor miatt haza kell mennem, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.