Azoknak a válaszadóknak a többsége, akik 2014-ben kormányváltást szeretnének, Bajnai Gordont, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjét tartja alkalmasabb ellenzéki vezetőnek Mesterházy Attilával, az MSZP elnökével szemben - derül ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet áprilisi kutatásából, amelynek eredményeit az intézet a honlapján tette közzé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai (E14§PM) az aki valóban(!) kormányváltást akar és nem megélhetést, pozíciót.
Még ebben a csődközeli helyzetben is csak a saját karrierjük érdekli a politikusainkat, és nem az ország jövője.

Bajnai másik erénye, hogy Európa és nem Ázsia felé vezetné ki az országot a csődből.
amaramaistanna
@coni: Ha megengeded,hozzáfűzném, hogy mindig számonkérhető igéreteket tesz.Higgadt,nyugodt ember(szerencsére).Meglepetéseket,csak pozitív irányban szokott okozni.
trampli
Álmodik a nyomor!
Sosem venné be ezt a szerencsétlent újra, a magyar gyomor ezt a ...t!
Küzdhet!
Sőt, jól teszi! Ezzel ugyanis is csak szétbacca, a már alig értelmezhető baloldalt!
Kordon, nem más, mint, Orbán jótevője!:-)))
coni
@amaramaistanna: Szerencsére, sokkal jobban bírja a Fidesz primitív, nemtelen támadását, mint ahogy valaha gondoltam volna. Ha kirakják utolsó percben az előadóteremből (Baja, Újpest) megtartja mosolyogva a füvön. Félek tőle, hogy a Fidesz egyre jobban bedurvul a választás közeledtével, a hatalomért bármire, szó szerint, képesek..
dömdödöm
örömmel fogadnánl hogy ha történne valami potitív változás mert ez egy jó nagy trágyadomb amit az elmúlt 15 évben ide összehozni sikeredett .Sajnos meg tették ami tőlük tellett mind ahányan vótak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.