A romák, az egyedülálló szülők és a legfeljebb általános iskolát végzettek helyzete a legrosszabb. Ráadásul egyre nehezebb kitörni a szegénységből.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Ráadásul nemcsak a szegénység kiterjedtsége, de annak mértéke is növekedett az elmúlt három év folyamán."
Magyarország jobban teljesít! :(
nyanya001
Magyarország jobban teljesít - mondta Orbán Viktor - !
genyó kapitány
Az a k@rvára érdekes, hogy ha kirekesztettségi meg szegénységi felmérésről van szó, akkor lehet faji alapon szűrni az eredményt. De ha bűnözési statisztikáról van szó akkor nem.
Január
Akkor már utol is értük színvonalban az Eu-t. Ez igen, ez ám a haladás. " Míg a megelőző időszakban Magyarország az alacsony szegénységű országok közé tartozott az Európai Unión belül, a 2012-es adatokat a 2010-es Eurostat-adatokkal összevetve megállapíthatjuk, hogy a hazai szegénység előfordulása már az EU-átlaggal megegyező volt tavaly."

De akkor mit is lehet mondani a Kormány Informácó kiadványára, - ami tegnap került a postaládánkba - amiben azzal győzködik a nagyérdemű állampolgárokat, Hogy Magyarország jobban teljesít.
Mikor? Mihez képest? Bangladeshez?

"
bakegya
@genyó kapitány: különböző csoportokat alkotnak,jövedelem ,foglalkozás,vagyoni helyzet stb alapján,de szerintem a kisebbséget ami már egyre inkább többség lesz külön is mérjék,mert unom már hogy rendes normakövető honfitársaimat egy kalap alá vegyék a nem járt utakat járókkal.
Az viszont lépten nyomon követhető,hogy igen sokan nélkülözik az alapélelmiszerek et is,nemhogy a javakat.
Miközben bemutatkozik a 100 leggazdagabb./a legesleggazdagabbak meg mint asüket disznó a gazban,hallgat és röhög a markába.
sonderkommando
A koherókat ki kellene hagyni, hiszen ez a brigád a saját maga által választott (sok esetben életvitelszerű bűnözői) utat járja.
Egyébként az a fontos, hogy pártunk és kormányunk korrupt, kapzsi, tolvaj bandája és cimborái, rokonai jól éljenek, lásd trafik mizéria.
Az emberek túl vannak adóztatva, ki vannak fosztva, nem lehet csodálkozni, hogy ennyi a szegény ember. Kérdés, ez meddig tart?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.