„Nehezen magyarázható, ezért nem is kell magyarázni. Minimum szégyellni kell” – írta például Bayer Zsolt, aki köztudottan bizalmas kapcsolatban van Orbán Viktorral. Téved azonban, aki azt a következtetést vonná le ebből, hogy a miniszterelnök így „üzen” Lázár Jánosnak, és ekképp fejezi ki rosszallását államtitkára felé. Amiről Lázár János tudott, arról Orbán Viktor is tudott – az államtitkár a trafikrendszer átalakításakor nem magánakciót hajtott végre. Lázár egy a botrány kirobbanásakor tartott tájékoztatón maga mondta: napi kapcsolatban lévén a miniszterelnökkel nem tudta megkerülni, hogy ne egyeztessen vele. Különösen, hogy „időnként több időt töltök vele, mint a feleségemmel” – mosolygott.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ugyan kinek lehetett kétsége afelől, hogy 0rbán tudott róla. Nem hogy tudott, valószínűleg tőle származik az ötlet. Ezek után mindenféle tagadás, hazudozás felesleges.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Egész életemben kerültem olyan emberekkel a kapcsolatot, akik "a hogy nem lehet megcsinálni valamit” gondolkodásúak, mert az ilyenek kirekesztik magukat a társadalomból. Perifériára kerülnek, vagy magányos remetékké válnak.

De a cikk főcíméhez szólva, persze, hogy tudott egy ilyen nagy horderejű, országos kérdésről. Van itt egy érdekes cikk erről.
propeller.hu/itthon/2696720-megszavaztak-fagyit-is-arulhatnak-trafikosok#v834425
bundi
@verőce21: ezzel rám is céloztál?
Tootsy
@verőce21: Tudod, az egesz kormanynak a sunyisaga az, ami kirivo, ha egy masik kulturat is megismersz belulrol... Nemcsak, hogy tudta , de mar elore elkezdte kidolgozni azt is, hogy a csokosoknak nemcsak odajuttatja a palyazaton sz@rer-h@gyer a jolmeno trafikokat, de azt is biztositani akarta elore, hogy a csokosok MINDENKEPPEN jol jarjanak... Eddig a kistelepuleseken lehetett egy mindent arulo kisbolt, ha volt trafikja is a falunak kulon, akkor meg igy sem zavartak egymas koreit, hiszen nem azert irtak ki a palyazatokat, mert hirtelen egyszerre tonkrement volna 19 ezer trafik, hanem igy lattak jonak a kormanyon levok, hogy a legnagyobb adokat termelo tevekenyseget fideszkozeliek kaphassak... Most azokat a kis szatocsboltokat is a becsukas szelere sodortak, akik eddig legalabb nullszaldosak voltak, vagy volt egy pici hasznuk minden evben... Tulajdonkeppen csak hus- es hentesarut, zoldseget NEM fognak arulni a trafikokban, egyebkent MINDENT, ami jo bevetelt jelent az allamilag meghatarozott 10 vagy 12 %-os arressel...Mindenki tudja, hogy a legtobb bevetele az allamnak az italbol, cigibol es a szerencsejatekokol jon be. Ezt kozpontositotta most, es meg az is lehet, hogy az ANTSZ szemet huny a TEJESalapu fagylaltok arusitasaval is. (Meg az elorecsomagolt fagyiknak is vannak szigoru tarolasi eloirasai, feltetelei... Bar meg mindig adosom vagy a reszletes magyarazattal (esetleg konkret peldaval), hogy az eldugott zsakfalu alig vegetalo egyetlen trafikjanak a 70 eves uzemeltetoje hogyan is birna magat hulyere keresni, ha zarva tartana, es csak nagyban adna el cigit, mint viszontelado...
outsider
@verőce21: Egész életemben kerültem olyan emberekkel a kapcsolatot, akik "a nem lehet megcsinálni tisztességesen” gondolkodásúakat lenézik és aljas módon, azok kárára kimutyizzák, a tisztességes versenyben csak álomnak tartott elsőséget.

Az ilyenek kirekesztenék magukat a társadalomból, ha nem a fideszmaffia uralkodna, pontosabban, ha nem hálózna be mindent a politika és nem a pártérdekek bizonyulnának mindig elsődlegesnek a szakértelem helyett. Perifériára kerülnének, vagy magányos remetékké válnának...
de nem Magyarországon, a fideszek országában pedig, különösen nem:(
human
Hallgassátok meg Orbán vezér rádiós őszinteségi rohamát. Egyértelmű lett, hogy központilag intézték a trafikok kiosztását a szimpatizánsoknak. Már ő is látja, hogy kár tagadni, mert csak választókat veszít. Nyilvánvaló, hogy a győztes mindent visz elvet viszik át a gyakorlatba 2010 óta.
Szomorú, hogy ide jutott ez az ország.
SLAakku
A fideszes Törő Gábor honatyával közös háztartásban élő főiskolai hallgató fia is nyert a trafikpályázaton. Törő Gábor nem csupán fideszes képviselő, hanem a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is. Törő azt nem tagadta, hogy tudott fia pályázatáról, de azt állította a Blikknek, hogy a főiskolai hallgató fia felnőtt emberként, önállóan döntött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.