"Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája. " (Jelenések 2:9) "És megjelenék az Úr Ábrámnak, és monda néki: A te magodnak adom ezt a földet. ... " (Teremtés 12:7) Ki rendelkezzen Izrael földjével? A Keresztény evangélikusok azt mondják, hogy Ábrahám leszármazottaié kell, hogy legyen. Rámutatnak az Ószövetségre és azt állítják, hogy Isten adta ezt a Földet örökre Ábrahám leszármazottainak, és Isten megköveteli, hogy az övék, csakis az övék legyen. A Keresztény evangélikusoknak ez a Zsidókat jelenti. Igen, a Zsidóké ez a föld, és örökre az övék. A Zsidók a Keresztény evangélikusok szerint Ábrahám leszármazottai, magjának hordozói.

Forrás: ardvisuraeger.hu
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
ja, és akkor mostantól a Jobbik nem támogatja a palesztinokat ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@sonderkommando: Azért sincs igazad! Mert nem következik a meg nem értésből gyűlölet. Csak azzá válhat! :-))) Van akinél igen és van akinél nem. Attól függ milyen behatások érnek bennünket .
Csak!!
Kutyafüle
"Ezek a türk népek pogányok voltak, akik áttértek a Zsidó vallásra a nyolcadik században. Aztán lassan elkezdték magukat "Zsidóknak" nevezni, de vér szerint nem Izraelből származnak. "

Én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de érdekes egybeesés, hogy a Bibliát is a nyolcadik században kezdték írni-
aborisz
Akkor én úgy értelmezem .hogy egy átmulatott buli után a nemes testrészemet körbe blankoltatom akár én is zsidó lehetnék keresztény létemre?
zipper
@nemkati: Az általad betett linkben van egy csomó fotoshopos mém is . na, azokat mentettem el és küldtem szét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.