Egyedül vitt virágot egy sírra a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke 2013. május 11-én egy szál virágot vitt a romániai szatmárnémeti temetőben annak a férfinak a sírjára, akit a gyanú szerint egy hónapja Magyarországon úgy megvert két, azóta leszerelt rendőr, hogy az belehalt sérüléseibe.

Forrás: liveleak.com
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Apátok f...szát azt...emberség. Ezt mond a sok ex-traffikosnak akik földönfutók lettek, meg még annak a pár embernek aki megölte, vagy meg próbálta ölni magát már végső elkeseredésében az Orbán-maffiakormány uralma alatt...pl a rokkantak akiket visszaküldtek dolgozni és meghaltak a sor mellett...az jó emberséges tett volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Persze, virágot vitt, miután megkérték ...ettől én nem ájulok el.
A Tündik bündije
Emberségből követte az operatőr, hogy legyen egy kis szívmelengető kampányvideója a vészbukra... ja, és csak azután emelte meg a farát, hogy Tamás Gáspár Miklós rápirított kissé, magától eszébe sem jutott volna. Na ennyit az emberségéről...
marlin
@Letenye Média: Ahogy mondod, a köpcös a "Gazsi" nyílt, célzott felszólítására tette amit tett!!
Az meg vicc, hogy egyedül(!) a TEK, vagy tök már három nappal előbb tíz kilóméteres körzetben "megfigyelt mindent és mindenkit"!!
coyote3
Orbán és az emberség...
Leírok egy történetet, amit ma éltem át. Városunk Fő terén a rezsicsökkentés "megvédéséért" gyűjtött egy lány és egy nagyhangú kölök aláírásokat. Kérdem tőlük, hogy mire gyűjtenek aláírást? Mire ők:- Mi nem a rezsicsökkentés ellen, hanem a rezsicsökkentés mellet gyűjtünk. Ellene a komcsik gyűjtenek. Kérdem tőlük ezt honnan veszik? Mire a válasz: A fidesz irodán azt mondták ezt feltétlen hangsúlyozzuk ki, hogy a komcsik gyűjtenek ellene. Kérdem tőlük nagy tudatlanul, hogy nincs a rezsicsökkentésről törvény? Mert ha van, akkor ki ellen kell egy törvényt megvédeni? A válasz: A multik, meg a komcsik ellen. Na mondom aláírom. És szép kaligrafált betükkel beírtam elöttük, hogy Jefferson Tamás... Kérdem, hogy kérnek-e valami személyazonosító okmányt, hogy igazoljam, én vagyok-e Jefferson Tamás? A válasz: Az a lényeg, hogy minél több aláírás legyen.Nem, nem kell semmilyen okmánnyal igazolnom magam. Na mondom aláírnám a gyermekem helyett is, aki Pesten tanul, de biztosan aláírná ő is. A válasz: Persze írjam csak alá. Kérdem, mi van, ha nincs is gyermekem? Szabályos, ha én más helyett is aláírok? Nem ütközik ez valamilyen törvénybe? Válasz: Nekik azt mondták a fidesz irodán , hogy minél több aláírás legyen és nyugodtan aláírhatják az emberek a családtagjaik helyett is...Na beírtam immár nyomtatott betükkel a gyermekem nevét: Verne Gyula...Mert az egyetlen kifogásuk a gyújtőknek az volt, hogy a Jefferson Tamást Nem nyomtatott betükkel írtam. Történt mindez Magyarországon, ma. Magyarország, én így szeretlek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.