Természetesen lehet puszta kézzel is táplálkozni az Európai Unió asztalánál úgy, hogy két fogás között  gumicsizmás lábunkat felrakjuk az asztalra, de nem vagyok biztos benne, hogy olyan sokszor meghívnak majd ebédelni. Mint ahogy nyugodtan szájba lehet vágni az az asztalszomszédunkat is, ha az étkezők egy részének felháborodását csillapítandó, igyekszik elmagyarázni, hogy nem elefánt ez itt mellette, és nem is a porcelánboltban vagyunk. Ő így szokta, nem kell rögtön a kidobólegények gondjaira bízni.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A mű készen áll !-újgyakorlaton előadja im Mut- OrbánVitya futbalakadémikus miniszterelnöki rangban-
"minden a teveink szerint halad." -nekünk se nem süket se nem vak magyaroknak ez jutott,ezt kell kiszenvednünk,még hányszor és meddig...?
BYE ALEX a magyarok őszinte,bátor,CSENDES-okos" kedves" nagykövete!Nekünk ilyen is van!
A 12 pont, példaértékű válasz,ami nemzeti megtiszteltetés is egyben,köszönetet érdemel-ne,de garanciát nem vállalnék,sajnálatos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.