Budapest – Gyakorló eszementekkel nem szoktunk foglalkozni. Sajnáljuk őket, és mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik. Dunst Eszterrel most kivételt teszünk. Nem azért, mert ő a Nők a Magyar Nemzetért Egyesület alelnöke. Van ilyen, sok szerencsét hozzá. Hanem, amit ír, az valahol a közállapotainkat is jelzi. Látleletként olvassuk az alelnök Angela Merkelhez írott levelét.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: mekkelek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Egy trafikért mindent :-)

Azért jó tudni, hogy nem is tagadják, az orbán-gárda jórészt nyolcosztályosokból és potenciális elmebetegből áll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lantos
@A Tündik bündije: Ezt nevezhetjük, "trafikázásnak"?
Dr.luigilongo60
Merkel asszonyságnak most aztán biztos vonalkódos lett a bugyigója, hogy egy hibbant nemzetes asszony megfenyegette.:-)))
yazo64
@A Tündik bündije: Lehet hogy egy trafikért mindent, de ezzel a förmedvény irománnyal már kihúzta azt a bizonyos gyufát:)
nyanya001
Csodálkozom, hogy Orbán nem szégyelli ezt a primitív tyúkot
és nem állítja le !
Maradjon csak a CÖF bírkamenetnél ott bégessen !
tűzróka0919
@nyanya001: A megalomániás diktátoroknak az ilyen eszetlen seggnyaló emberek a kedvencei . Hallottál már olyan diktátorról aki az ellenvéleményt díjazta ? Esetleg börtönnel vagy golyóval :( .
dömdödöm
sok vadmarha lakik itt kicsiny országunkba . vadbromságokat üzengetnek a németeknek :-))))) na ezeket miért nem kűditek el a bús p...-ába :-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.