Magyarország jobban teljesít címmel országos konferenciasorozatot indít a Fidesz az eddigi kormányzati eredményekről - közölte Nyitrai Zsolt, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A június végéig tartó előadássorozat keretében miniszterek és államtitkárok látogatnak el az ország különböző pontjaira, és beszámolnak például a nyugdíjasok, a nők, a devizahitelesek és a fogyatékossággal élők érdekében hozott lépésekről, a földvédelemről, valamint a gazdasági függetlenség kialakításáról. Az előadássorozat költségeit a Fidesz fizeti. Nyitrai Zsolt azt mondta, Magyarország egyértelműen jobban teljesít mind az európai uniós tagállamok eredményeit nézve, mind pedig „a Gyurcsány-Bajnai-féle kormányzással” összehasonlítva.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
a konferencia sorozat minket nemèrdekel, làtjuk mi itt a sok konferenciat amit ez szemèt kormàny csinàlt eddig.Nekunk kène konferenciàzni roluk, hogy mit tettek tonkre eddig, ebben a szèp orszàgba.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.