Indul az állami párkereső mozgalom, vasárnap tíz városban táncolunk. Tízmillióba kerül az első kör. Vasárnap lesz a Táncválasztó párválasztó néven beharangozott az állami párkereső mozgalom első eseménye. Összesen tíz nagyvárosban lesz buli, Szabad egy táncra címen. A kormány azoknak az egyetemista korú fiataloknak szeretne segíteni, akiknek „elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés”. Az első hírekkel szemben nem a Bergendy zenekar lesz a bulik fő fellépője, hanem tisztán a táncról fog szólni a vasárnap. Csak Budapesten, egy este alatt lesz néptánc, balett, kortárs tánc, argentin tangó, rock and roll, swing, boogie-woogie, modern néptánc és társastánc is. A városok szerinti programok az esemény Facebook oldalán találhatóak meg, Budapesten a Várban, a Sándor-palota előtti téren lesz a táncest, négykor kezdődik és tízig tart. A szervezők a rossz időre is felkészültek, esőben a közeli táncszínházba vonul majd át a tömeg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Ez aztán a gondoskodó állam! A Blahán a Rókus korház oldalán hosszú sor áll az étel
osztás előtt már órákkal. Az egyetemisták elviselnék ilyen pénzszórás nélkül is, ha nem éhezne annyi ember .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@gabrella: A Blahán meg az éhezők állnak sorba !
gabrella
@nyanya001: szerintem a bukásra játszanak.
nyanya001
@gabrella: Ennél a cinikus sunyi bandánál nem lehet tudni !
gabrella
@nyanya001: Ha választást akarnának nyerni nem tennének ilyen dolgokat. Az a gyanúm,hogy tudják,nincs tovább és mentik ami menthető maguknak.
A következő kormány meg majd háborúzzon.
kkalman
Kössz, de nekem már van.
És nem cserélem le, mert fidióták azt mondták

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.