Egy fideszesnek nem sok jót jelent, ha a Magyar Nemzet rosszat ír róla. Kapott korábban napilapos feddést mások mellett a meggondolatlanul szólózó Pokorni Zoltán, a kritikus Áder János (2007 és 2012 között félretéve) és az önállóskodó Schmidt Mária is – egy időre mindegyiküket jegelte a Párt. Most a buzizó Kerényi Imre miniszterelnök megbízotthoz érkezett „szaros" selyemzsinór az online verzió főszerkesztőjétől. Íme Élő Gábor szavai: „Összekente. Nem kaszinótojással: bélsárral. Ami a szájából jött. Csak remélni tudom, hogy nem a lelkéből. Mindent, amit eddig, s mindent, amit eztán: nemzeti hősök, jelképek során pállik fekáliája szaga, mert telefröccsentette. Nem kellett volna. Konzervatívnak meg kereszténynek lenni pláne. Csak embernek, akinek jelent még valamit az a szó, hogy méltóság. A másiké. " Ez kilenc mondat. Tíznél KO.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én meg azt hittem előbb jön a vadász idény. És van olyan állat hogy kerényi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@silber13: Én is tudok hasonló esetet:

Nagyszerű volt középiskolámat - amely intézménynek és főleg a korabeli tanáraimnak - kimondhatatlanul sokat köszönhetek, a '90-es évek végén, az ezredforduló környékén az igazgatója át akarta adni a Scientológiai Egyháznak.
Annak a fehérgalléros bűszervezetnek és business szektának, amelyet még a nyugati
országokban is a titkosszolgálatok állandó és kiemelt figyelmének a tárgyai!
Amihez képest a közismerten szintén destruktív pénzbeszedő szekta a HIT gyülekezete is nemzeti érzelmű vallási csoportosulásnak minősíthető!

A tanárokat eltanácsolta és az iskola színvonalát hihetetlen mértékben lezülesztette.
A végén még az előző libsi oktatási kormányzata is megsokallta a tevékenységét és elzavarták.
A valamikor a villamosenergetikai ágazat számára kitűnő szakemberek seregét képző iskolán ez már nem segített, ugyan jelenleg is működik, de olyan átlag nívójú gimnáziumként amelyből tizenkettő pontosan egy tucatot tesz ki.
A remek technolófiai felszerelése és a jól kiépített laborok ebek harmincadjára jutottak.

Az igazgató - mellékesen - ebben az intézményben végzett, tőlem két évfolyammal hátrébb.
A hazai villamosenergiaipari ágazat szakembereinek utánpótlásnevelése minden esetre nehezen gyógyuló sebet kapott!
nyanya001
Markó Iván Fideszes ezért a nemi identitása nem zavarja
a Kerényit !
Meg a hozzá hasonló homofóbokat !
Sőt a társulata igen szép összeget kapott a kormánytól !
Más színházaktól elvettek vagy nem is kaptak !

Alföldi MSzP-s és ez tűrhetetlen !
silber13
@lbs: És senki nem szólt? Senki nem emelte fel a szavát? Egyébként a Scientologiai Egyház neve hallatán én már fegyverért kiáltok. Na látod, ha Kerényit Orbán rászabadítja az Színművészeti űegyetemre, akkaor arra az intézményre is hasonló sors vár...
lbs
@nemkati: Nem, én a ferdéket tartom annak.
A népművészeti cserépedény fesztiválok (köcsögfiesták) szervezői - eddig még - nem süllyedtek odáig, hogy az ilyen szörnyű betegségekben szenvedőket szerepeltették volna.

De ne adj tippeket, mert a perverziók lovagjai még tetézhetik az izléstelenségeiket!
nemkati
@lbs: A témánál maradva: azt mondd meg, Alföldi mikor, hányszor tárta eléd gusztustalanul a másságát? Attól tartok, egyszerűen általánosítasz, és a gyűlöltedet most Alföldire és a színházára vetíted.

Én az embert a tettei, szavai alapján, és nem a hite, a bőrszíne, a származása, a nemi identitása, és mittudomén mi más alapján ítélem meg, nem úgy, mint te, aki ezért a szememben egy nagyon nagy senki vagy, de genetikai hulladéknak azért még téged se neveznélek, bár a nézeteid nagyon is messze állnak attól, amit emberségnek nevezünk.
lbs
@nemkati: "Mindössze" a rendezéseiben, meg a Nemzeti Színház repertoárján szereplő darabok segítségével!
Pl. Petőfi Sándor csodálatos műve a János vitéz kifacsart változatával.

Alföldit én is a tettei alapján ítéltem-ítélem meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.