Egy fideszesnek nem sok jót jelent, ha a Magyar Nemzet rosszat ír róla. Kapott korábban napilapos feddést mások mellett a meggondolatlanul szólózó Pokorni Zoltán, a kritikus Áder János (2007 és 2012 között félretéve) és az önállóskodó Schmidt Mária is – egy időre mindegyiküket jegelte a Párt. Most a buzizó Kerényi Imre miniszterelnök megbízotthoz érkezett „szaros" selyemzsinór az online verzió főszerkesztőjétől. Íme Élő Gábor szavai: „Összekente. Nem kaszinótojással: bélsárral. Ami a szájából jött. Csak remélni tudom, hogy nem a lelkéből. Mindent, amit eddig, s mindent, amit eztán: nemzeti hősök, jelképek során pállik fekáliája szaga, mert telefröccsentette. Nem kellett volna. Konzervatívnak meg kereszténynek lenni pláne. Csak embernek, akinek jelent még valamit az a szó, hogy méltóság. A másiké. " Ez kilenc mondat. Tíznél KO.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én meg azt hittem előbb jön a vadász idény. És van olyan állat hogy kerényi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Imre bácsi, Imre bácsi... Megint elbactad...:)
lbs
Eloképesztő, hogy mennyire védik a ferdéket.
Pedig lehetne tanulni még Ukrajnától is.
Ott nemes egyszerűséggel betiltották a népművészeti cserépedények (köcsögök) tömeges ízlésrombolását, az utcai felvonulásukat.

Nálunk meg a genetikai hulladékok tömeghisztériája végett június elején megbolondítják a fél város közlekedését.
csegala
A nagy nyilvánosság előtt példát statuálnak vele, eljátszák, hogy milyen f@sza gyerek a Fidesz, mert ők nem tűrik az ilyen csesznyeséget Kerényitől. A többmilliós hülyeségeit pl. a zalkotmány asztala stb. viszont elnézték neki, mert a pénz az náluk nem számít. De gyanítom, hogy Kerényi úr ezután sem fog majd ingyen ebédért sorbaállni. Hogy ne érje anyagi veszteség, majd kap egy pár trafikot. Oda pl. kiteheti a nemzeti asztalkáját.
silber13
@lbs: Az igazi balhé ennek a féleszű Kerényinek a Színház és Filmművészeti Egyetemre tett elmebeteg és sértő kirohanásai miatt tört ki és teljesen jogosan.
silber13
@lbs: "Én arra gondoltam, ha alkirály lennék, úgy elvenném ennek az egyetemnek a pénzét, mint a nyavalya, és áttelepíteném a színházhoz. Aztán csináljanak amit akarnak." Ez ie.egy elmbeteg pitiáner niemand megzakkant szövege.
lbs
@silber13:
"Miért "jogosan"?
Azért mert az egészséges többség véleményét mondta meg a genetikai hulladék "másságról" akik - szerencsére még - kisebbséget alkotnak a magyar társadalmi megítélésben?

Miért nyilvánítod "elmebeteg, pitiáner niemand"-nak azt aki az átlag normális emberek véleményét mondja ki?
Millyen alapon?

Jelenleg a tolerancia őshazájában Svédországban mutatja meg magát az, hogy hová vezet ha a toleranciát túlzásba viszik!
Ha valaki ferde, akkor az az ő baja, de ha már ezek az alakok még reklámozzák is ezt a fejlődési rendellenességet, az már a közé a társadalomé is!

Történelmi példák is vannak.
Két nagy kultúra kipusztulása rá a bizonyíték a görögöké, meg a rómaiaké egyaránt, hogy ha borul az erkölcs, akkor annak milyen következményei lesznek.
űrbán
@lbs: Olvasás megy ? "Én arra gondoltam, ha alkirály lennék, úgy elvenném ennek az egyetemnek a pénzét, mint a nyavalya, és áttelepíteném a színházhoz. Aztán csináljanak amit akarnak."
lbs
Az olvasás megy.

Meg csinálni is fognak at amit a közönség jelentős része elvár.

Kérdésem: Miért csak egy "alkirály" szerepében óhajtasz intézkedni?
Pálinkafőző Rézüst
@lbs: "Az olvasás megy." Oké...És az értés???
joopapa
@lbs: Tolerálni dolgokat igen is kell, például én is tolerálom a véleményed. Én tolerálom a másságot is, meg a másként gondolkodást is. Pedig nem vagyok meleg. De azt honnan veszed hogy a görög és a romai birodalom a homoszexuálisok miatt bukott el.
szaboria1
@joopapa: Tudod van egy mondás aki a legjobban ágál valami ellen az pontosan az ami ellen ágál. Kerényi mozdulatai megjelenésére is rálehetne fogni, hogy meleg.
silber13
@lbs: Lehet, nem figyeltél, de itt az Egyetem szétszedésének az ábrándja, vágya bukik ki ebből az őrült Kerényi szövegből. A pénzt odaadná a színházaknak..És?? Akkor meg van oldva, meg lenne oldva a színészképzés, a filmesek képzése? Itt nincs szó homokosokról, buzeránsokról, de emlegeti a ballibet, belenyomja a politikát. Az a túlsúlyos rinocérosz meg bólogat, aztán 2 nap múlva szelíden tiltakozik..Magyarán, felszámolná a színész- filmes utánpótlás nevelését! Nem hinném, hogy jó lenne, bár Viktoréknak édes mindegy.
joopapa
Én meg azt hittem előbb jön a vadász idény. És van olyan állat hogy kerényi.
lajospapa
Kilövési engedély? Ugyan már! Ez olyan mint mikor a káder elvtársat pihenni küldték a Hazafias Népfront élére.Vagy még az sem. Ha a társaság nem hasonló volna be sem fogadta volna.
Dr.luigilongo60
Imi Bá!!

Még szerencse, hogy nincs nálunk szagos tévé, mert az összes fan és fanné öklendezne a Hír tv műsorai alatt, hiszen a saját fajtádtól kaptad a kritikát ,hogy szarszagú a lehelleted.Persze nem csak neked, csak most éppen rólad írták de vannak még fajtársaid bőven a médiákban.

Jusson eszedbe Imre Bá!!!

Üde fogsor ,friss lehelet
Szopogasson birkabelet!
lbs
@Pálinkafőző Rézüst: Te szerinted mit kellene "értenem"?
Mert sajátmagam szerint tudom emellett értem.
lbs
@joopapa:
Nem kifejezetten csak a ferdék miatt.
Ezek csak a bukás egyik összetevői voltak.
Mindkét kultúra a fegyelem és az erkölcs lazulása és megszűnése miatt került a történelem sllyesztőjébe.

"Ha az az erkölcs elvész, Róma ledől és rabigába sülyed!" -írta annak idejlb Berzsenyi Dániel, a költő.

Nem alaptalanul!
lbs
@silber13: Milyen egyetemet akar kerényi szétszedni?
silber13
@lbs: Ez a majom az alábbiakat gajdola:
"Én arra gondoltam, ha alkirály lennék, úgy elvenném ennek az egyetemnek a pénzét, mint a nyavalya, és áttelepíteném a színházhoz. Aztán csináljanak amit akarnak." A Színház és Filmművészeti Egyetemről van szó. Nem csodálom, hogy az Egyetem és mindenféle művészeti szövetségek tiltakoznak és a miniszterelnökhöz fordulnak, takarítsa el ezt a hibbantat. Még a MNO is felbőszülve reagált. Persze Orbán a helyén hagyja ezt a pökhendi figurát.
silber13
@lbs: majd így folytatja:
"Azt gondolom, egy nemzeti kultúrában a színészeket nemzeti szellemben kell nevelni, pont. Mert ettől érdekesek. [...] Én úgy vettem észre, hogy kitűnő színészeket képeznek, de kis rabszolgák. Jól szót fogadnak, igen, rendező bácsi, minden nagyon jó, hú de nagyon balliberálisak, mert azt muszáj."
lbs
@silber13:
Miután az én én érdeklődési szakterületem a műszaki élet egyes ágazatai, az általad "majomnak" aposztrofált személynek ezt a nyilatkozatrészét nem olvastam.
Ezzel különben nem értek egyet.
Mármint azzal amit a Színházi és Színművészeti Egyetemmel kapcsolatban mondott.

Azzal viszont hogy ... "egy nemzeti kultúrában a szinészeket nemzeti szellemben kell nevelni" ... teljes mértékben egyetértek!!

Az ún. multikultúra rögeszméje ugyanis Európában megbukott, amit a bozóttűzként terjedő utcai erőszakos cselekménysorozatok egyértelműen jeleznek.
Európa nemzetei nagy részének több mint ezer éves múltja van - így Magyarországnak is, amelybe kakukktojásként furakodtak be a huszadik században a különféle devianciát tükröző kultúrális vadhajtások, amelyeknek eklatáns példája az ún. dadaisták sehová nem vezető (pontosabban a nihilizmus irányába tartó) téveseszméik világa.

És a nemzeti szellemben való nevelésnek nem csak a színművészetre kell érvényesnek lenni, hanem a kultúra egészére is!

A Haha nevű külföldi álpróféták és destruktív elemek által kidolgozott zavaros szellemiségű hecccsoport és a libsik által oly szívesen használt "röghözkötés" fogalom azt bizonyítja, hogy ennek a bandának a tagjai számára - mivel a kozmopoliták, gyökértelenek által hangoztatott szólam,ok szellemiségében(?) lázítanak - olyan fogalmak ismeretlenek, mint a Szülőföld, a Haza, és a Nemzet.

Amit a mártírrá váltköltőóriás, Radnóti Miklós oly plasztikusan írt le csodálatos versében.

És ezt a gondolatot vallották-vallják olyan szellemi nagyságok is mint pl. a néhai Dr. Simonyi Károly professzor aki az utolsó hazai polihisztorok egyike volt és aki nagyszerű mérnökök hadát nevelte ki a Budapest Műszaki Egyetemen, vagy Dr. Anisits Ferenc, akinek múlhatatlan érdemei vannak a közúti járművek motorjainak fejlesztésében és aki a semmiből megteremtette a világhírű BMW művek dízelmotorok kutatóosztályát.
De ide Sorolható Makovecz Imre a csodálatos alkotásokat létrehozó de a libsi...
lbs
... ítészek által állandóan fékezett és őt általuk nem kívánatossá nyilvánított építész, vagy Papp Lajos szívsebész professzor és még igen számosan.

A nemzeti kultúra primeritása a multikultúrával szemben olyan nemzeteknél is mutatkozik, mint a bolsevizmus mákonyából feléledt nemzetek pl. Oroszország, vagy Kína esetében.
De lehet sorolni Ázsia és Dél és közép Amerika népeit is, sőt napjaink híre, vagy a parányi de rendkívül öntudatos lakosságú Izlandot.

Tehát Kerényinek az egészséges nemzettudatú nevelés kérdésében tökéletesen igaza van!
mátmar
A Mór megtette kötelességét (sajnos), a Mór mehet! (hála Isten)
QQCSI
@kukac50: De szép is lenne, ha ő lenne az egyetlen...!
Pisti271
@lbs: "Így minden ország támasza, talpköve
A tiszta erkölcs, melly ha megvész:
Róma ledűl, s rabigába görbed."
Berzsenyi
silber13
@lbs: És még csak annyi a " Kerényi storyhoz" hogy azt az egyetemet nyírná ki, ahol hosszú évekig tanár volt és osztályfőnökösködött! Ugyanakkor ott is végzett rendezői szakon. És kiváncsi lettem volna, mi történik, ha neki, a " Nagy Kerényinek " egy színész, rendezés közben ellent mert volna mondani! Most meg éppen ezt hiányolja. Egy zavarodott elme sorozatos megszólalásának legzavarosabbjával találkozott az olvasó.
bretagne
@lajospapa: Majd nagykövt lesz valahol.
excep
mért rúgnák ki??? ugyan olyan féreg mint a legtöbb fideszes. tisztelet a kivételnek bár szerintem nincs kivétel
soljanka
Nincs ezzel a Kerényivel semmi baj: felhatalmazást kapott Vityától,hogy a legvadabb álmait is élje ki.
Ő megtette, engedélyezve volt neki minden. Tehát ő nem hibázott.
A főbűnös a főnöke.
Na meg azok, akik ott a felvételen röhögnek...
Kerényi a hülye bohóc, így fog bevonulni a történelembe - de a főnöke, és a bohóc szavain jót mulatók veszélyesek/szánalmasak.
coni
Bayer, Kerényi, Fekete, Kósa, Rogán, Matolcsy marionett figurák akik elvégzik a piszkos munkát. Az emberek nem szokták kirúgni a takarítókat, ha azok jól bírják a piszkos munkát.
honeykiss
Bármit vesz fel magára Kerényi, számomra csak egy primitív gondolkodású ember marad...A Nemzeti színház a nemzeté, ha onnan bárkit kizárnak a hovatartozása, mássága miatt, akkor az már nem Nemzeti...az ilyen és hozzá hasonló embereket remélem hamarosan elfújja a szél és írmagjuk sem marad és az utókor remélem meg sem említi öket, rossz nagyon rossz példa lenne a felnövekvő ifjúság számára...
lbs
@Pisti271: Köszi a helyesbítést én fejből idéztem.
De a lényeg megegyezik.

Az eredeti hozzászólásra visszatérve:

Minden normális berendkezésű rendszer és annak polgárainak a legféltettebb kincsei közé tartozik a nemzettudat és a nemzeti értékek, amelyek mint a cseppkövek a néppel együtt fejlődnek és a körülmények hatására esetleg rombolódnak.

A cseppkövek és a nemzettudat, és a nemzeti értékek megegyeznek abban, hogy egyaránt megóvandók és a káros körülmények kiiktatandók!
nemkati
@lbs: Te se vagy különb Kerényinél. Vajon a down-kórosokat, vagy a leukémiásokat is hulladéknak tekinted?
magyarbakancs
A videó nem került volna ki a nagy nyilvánosság elé Kerényi úr maradt volna?
Gondolom igen.
Mert egy töröl szaporodik a Fideszen belül minden.
lbs
@silber13: Én is tudok hasonló esetet:

Nagyszerű volt középiskolámat - amely intézménynek és főleg a korabeli tanáraimnak - kimondhatatlanul sokat köszönhetek, a '90-es évek végén, az ezredforduló környékén az igazgatója át akarta adni a Scientológiai Egyháznak.
Annak a fehérgalléros bűszervezetnek és business szektának, amelyet még a nyugati
országokban is a titkosszolgálatok állandó és kiemelt figyelmének a tárgyai!
Amihez képest a közismerten szintén destruktív pénzbeszedő szekta a HIT gyülekezete is nemzeti érzelmű vallási csoportosulásnak minősíthető!

A tanárokat eltanácsolta és az iskola színvonalát hihetetlen mértékben lezülesztette.
A végén még az előző libsi oktatási kormányzata is megsokallta a tevékenységét és elzavarták.
A valamikor a villamosenergetikai ágazat számára kitűnő szakemberek seregét képző iskolán ez már nem segített, ugyan jelenleg is működik, de olyan átlag nívójú gimnáziumként amelyből tizenkettő pontosan egy tucatot tesz ki.
A remek technolófiai felszerelése és a jól kiépített laborok ebek harmincadjára jutottak.

Az igazgató - mellékesen - ebben az intézményben végzett, tőlem két évfolyammal hátrébb.
A hazai villamosenergiaipari ágazat szakembereinek utánpótlásnevelése minden esetre nehezen gyógyuló sebet kapott!
nyanya001
Markó Iván Fideszes ezért a nemi identitása nem zavarja
a Kerényit !
Meg a hozzá hasonló homofóbokat !
Sőt a társulata igen szép összeget kapott a kormánytól !
Más színházaktól elvettek vagy nem is kaptak !

Alföldi MSzP-s és ez tűrhetetlen !
silber13
@lbs: És senki nem szólt? Senki nem emelte fel a szavát? Egyébként a Scientologiai Egyház neve hallatán én már fegyverért kiáltok. Na látod, ha Kerényit Orbán rászabadítja az Színművészeti űegyetemre, akkaor arra az intézményre is hasonló sors vár...
lbs
@nemkati: Nem, én a ferdéket tartom annak.
A népművészeti cserépedény fesztiválok (köcsögfiesták) szervezői - eddig még - nem süllyedtek odáig, hogy az ilyen szörnyű betegségekben szenvedőket szerepeltették volna.

De ne adj tippeket, mert a perverziók lovagjai még tetézhetik az izléstelenségeiket!
nemkati
@lbs: A témánál maradva: azt mondd meg, Alföldi mikor, hányszor tárta eléd gusztustalanul a másságát? Attól tartok, egyszerűen általánosítasz, és a gyűlöltedet most Alföldire és a színházára vetíted.

Én az embert a tettei, szavai alapján, és nem a hite, a bőrszíne, a származása, a nemi identitása, és mittudomén mi más alapján ítélem meg, nem úgy, mint te, aki ezért a szememben egy nagyon nagy senki vagy, de genetikai hulladéknak azért még téged se neveznélek, bár a nézeteid nagyon is messze állnak attól, amit emberségnek nevezünk.
lbs
@nemkati: "Mindössze" a rendezéseiben, meg a Nemzeti Színház repertoárján szereplő darabok segítségével!
Pl. Petőfi Sándor csodálatos műve a János vitéz kifacsart változatával.

Alföldit én is a tettei alapján ítéltem-ítélem meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.