Jövő héttől nem fenyegeti majd Magyarországot az Európai Bizottság bárdja.„Bizonyosra vehető, hogy a Magyarországgal szemben a túlzott mértékű hiány miatt folyó eljárás megszüntetését fogja javasolni jövő szerdán az Európai Bizottság” – értesült a BruxInfo. A brüsszeli hírügynökség szerint a legutóbbi magyar intézkedéscsomag eloszlathatta a maradék kételyeket a 3 százalék alatti deficit fenntarthatóságával kapcsolatban. A BruxInfo forrásai arra számítanak, hogy május 29-én várhatóan öt másik tagállammal együtt a Magyarország ellen a túlzott államháztartási hiány miatt folyó eljárás megszüntetését javasolja majd az Európai Bizottság. Olli Rehn már május elején szinte biztosra jelezte, hogy Lettország, Litvánia és Románia felállhat a „szégyenpadról”, míg Magyarország és Olaszország esetében ezt további egyenlegjavító intézkedések bejelentéséhez kötötte Brüsszel. Most mindkét ország átszakíthatja a célszalagot. Úgy tudja a Bruxinfo, hogy Brüsszelben most már mennyiségi és minőségi...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mi pedig nyögjük az adók tömegét. Kíváncsi vagyok, milyen adó lesz még, mert hogy lesz, az biztos. Csodásan működik fantáziájuk, lesz még mit adóztatni, majdcsak beledöglünk.
Hellcat
Jó nagy seggnyaló cikk...nem nyert ez a féleszű semmit...nem is volt háború se támadás se harc,csak ez a félkegyelmű vizionál, meg hadakozik.
entero
@scandináv: Olvass, gondolkodj, és megérted, miről is van szó.
entero
@Hellcat: Sokat nyert ezzel az ország, majd meglátod.
Hellcat
@entero: Orbánnal? Semmiképpen...Az orbán és a munkássága nagyobb sorscsapás az országnak mint a szocik 8 éve.
nemkati
Brüsszel eddig a rövidtávú, ideiglenes intézkedések miatt nem szüntette meg az eljárást, mert 0rbán ugye úgy vezette be pl. a bankadót, hogy azt 1-2 év múlva kivezetik. A magánnyugdíjpénztári vagyont is csak egyszer bírták elrabolni. De mivel a pofátlan mértékű bankadót nem vezették ki, és látható, hogy a többi, már lassan havonta kitalált új, vagy megemelt korábbi adót hosszútávra tervezi a kormány, akár meg is szüntetheti Brüsszel a túlzottdeficit eljárást. Mert ugye amikor újra úgy látják, hogy túlzott a deficit, akkor újra eljárás alá vonhatnak.

Naja. Ez a következő években következhet be, amikor a következő kormány megörökli a lerabolt államkasszát. Az már legyen a következő kormány gondja. Ha meg (ne adja az ég!!) újra ezeket választja meg a birkatömeg (de nem én), akkor semmi gond, Matolcsy, akarom mondani mostmár Varga fiókjában biztos van még rengeteg adóötlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.