Csütörtökön lehalt a teljes informatikai rendszer a képviselői irodaházban és a parlamentben, sőt a parlament.hu sem elérhető - írta este a 444.hu.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Na, megy a hulyites ezerrel: nem tortenik egyeb, mint a mult heten meghozott torveny bevezetesehez a szukseges technikai hatter bevezetese: Az, hogy mindenkit mindenkor megfigyelhetnek, tulajdonkeppen ha beleegyezik, ha nem... Most telepitik ra a muszaki felteteleket a rendszerre, es ez egy kicsit akadozassal jar... Oh,... miert is nem lathatom kover bajuszat a parlament.hu-n? Belehalok!
kkalman
@Tootsy: Esetleg egy fényképet elhelyezhetnél róla a szobád falán, hogy hiányától ne kelljen szenvedned. :-)
Tootsy
@kkalman: Hat, a zsinagogaban is van az "utalatos kep, " amit lehet kopkodni,... Csak tudod, nem tudnam a kep alatt olyan surun cserelni a bodont, ahogy telne,...:o((

Ezt most kihagynam,...:o))
dr. prédikátor
@Tootsy: Nyugodtan tedd fel a köteles képét., legalább lesz mit lehányni!!!
Tootsy
@dr. prédikátor: Tudod, Kedves, csak olyanokkal veszem korul magam, akiket szeretek es tisztelek, pl. a csaladomat, a legjobb barataimat, innen az olyan blogolo-tarsakat, mint Te vagy...:o)) Megis, milyen k@rva rosszul ereznetek magatokat ilyen pocsek tarsasagban?...Inkabb nem kockaztatok: a Jo kozerzet az elso,... Tudod, belsoepitesz vagyok, es ha lehet, inkabb szep es vidam otthonokat tervezek, "utalatos kep" nelkul...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.