Elfogadhatatlan és minősíthetetlen, hogy néhány tucatnyi fiatal "betört" az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Szalay utcai épületébe pénteken, és ott megriasztott több száz dolgozót - nyilatkozta Hoffmann Rózsa, az Emmi köznevelésért felelős államtitkára az MTI-nek.

A Hallgatói Hálózat (HaHa) egyik aktivistája a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének sajtótájékoztatóján jelentette be: a HaHa aktivistái bementek az Emmi épületébe, hogy leváltsák annak jelenlegi vezetését. A hallgatók "ügyfélszolgálatot" is nyitottak, ahol az érdeklődők panaszait, kérdéseit és javaslatait várják a minisztérium további működésére vonatkozóan - tette hozzá.

Az államtitkár hozzátette: jövő szerdán Klinghammer István felsőoktatási államtitkárral közösen fogadják a Hallgatói Hálózat képviselőit, hogy megtudják, kitől van felhatalmazásuk, kiket képviselnek és pontosan mit szeretnének.

Hoffmann Rózsa szerint a fiatalok akcióját a bohóckodás kategóriájába is lehetne sorolni, ám a demonstráción részt vettek olyan ellenzéki tüntetésekről már ismert felnőttek is, akik miatt arra lehet következtetni, hogy a fiatalok politikai befolyásoltság alatt állnak.

Az államtitkár véleménye szerint a demonstrálóknak a jelenlegi kormányzat meggyengítése, illetve megbuktatása a célja. A tiltakozók azonban nem fogják a céljukat elérni, mert az emberek túlnyomó többsége rendet szeretne - hangsúlyozta Hoffmann Rózsa.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Az elvtársak folyamatosan "riadoznak"! Nem betegesek kicsinykét?? Elvtársak, még Rákosi elvtársatokat sem védte annyi "körgyűrű" , mint az utód pártot, és vezetőjét, és kiszolgálóit!! Ellenvélemény?? Ibolyka, nem csusza kéretik, hanem konkrétumok, ha lehet..Már pedig lehet, csak akarni kell...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@lbs: egesznap a kuruc szemetdombot olvastad,most meg ide hanyod tudomanyod!?
hat ez egy nagyon szegenyes dolog,de ki vesz teged komolyan talan jobbikus barataid!?
dubitus
Gyáva és pipogya dolgozók lehetnek ott, ahol több százan megrettennek pát tucat fiataltól!
lbs
@szepwilly: A Kurucinfót csak időlegesen szokásom olvasni.
Én inkább a libsi médiák sületlenségei között szoktam tallózni.

A "Jobb ha valaki tudja, hogy az ellenfél mikkel akar támadni." elv alapján.
Ezek a jórészt külföldről pénzelt különféle deviáns körökből származó alakok - úgy mellékesen még epizódok sem lesznek a történelemben.
Az ő tevékenységük időtartamához képest a kérészek akár matuzsálemnek is minősíthetők.
Szvetlana
Ha néhány tucat fiatal tört be, akkor mitől rettegett több száz dolgozó? valahogy furcsának tűnik, hogy iskolákba rendőröket rendel az oktatásügy, de egy közhivatal őrzését nem vigyázza portás-rendész? ez nonszensz.
Nem volt vaniliás karika? Egy árva sport szelet sem? milyen hivatal ez?
szepwilly
@lbs: Neked mar üldözesi maniad van,fordulj orvoshoz!
Boros Anikó
Te, hoffmann,kis betű mert számomra szar ember vagy,játszod az eszed azt hiszed a tudás ott van ,de nálad csak a lé,érted te szellemileg aberrált .Jól teszik azok az emberek akik jobbat szeretnének ,mert tőled az ilyen embertől ,emberektől csak a gyűlöltet ami kiváltható.Tudod, mondja a fáma ahol a pénz ,ott a hatalom.És sajnos így van .Ember miért nem gondolkodtok?Ne azt észt akarjátok teli zsebbel osztogatni!!Miért csak a magatok számára való haszonszerzés ami a fontos?Miért nem az mire felesküdtetek?Nem látod,nem látjátok ,ti értelmi zsenik ,mi megy végre az országunkban?De látod,és látjátok, csak a pénz nagyobb úr nálatok ,mind a fájdalom enyhítése a nép számára, okoskák.Kinek nem inge, a jelzőimet nem kell magára vennie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.