Nem azzal aratott diadalt, hogy kihúzta volna a Hazát a bajból. Nem, távolról sem! Inkább azzal, hogy elhitette a többséggel, hogy az álló szekér robog. Harcolt benn a visszahúzó, nemzetveszejtő erőkkel, és harcolt kinn, az egész világgal. Elzavarta a Valutaalapot, évi 130 milliárddal többet fizetett azokért az új hitelekért, amelyekkel a régi hiteleket fizette, de bedumálta, hogy csökken az ország adóssága, javul a helyzet. Szóvivője még azt az őrültséget is ki merte ejteni a száján, hogy ez a kormány nem vett még föl egy fillér hitelt sem. Bár nincs olyan réteg, amely ne kapott volna mély­ütést Orbán kormányától, béke van a társadalomban. A pedagógusok kussolnak, a diákokat leszerelték, a földért síró parasztok csak a kocsmában bátrak, az egészségügyet megvették alamizsnáért, a közszolgákat bedarálták. És Orbán már ígér! Újabb rezsicsökkenést, tíz százalék alatti adót. Ez pedig kézzelfogható jó annak a választónak, akitől már harminc éve csak türelmet kérnek azzal, hogy ezt, meg azt...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Amit eddig veghezvitt, az kizarolag az orszag tonkretetelere es a csokosok helyzetbehozasara iranyult.
Epeszu, kicsit is gazdasagi szakember nem hisz el neki mar semmit sem, azt sem, amit kerdez.
De nem kerdez, csak torvenykez.

Egyszerre fog atszakadni a gat, mert minden kiadast, koltseget csak ideig oraig lehet kordaban es kontroll alatt tartani, es a poharba eleg egy csepp, amitol a viz kiomlik belole.

Legjobb pelda: volt egy ismerosom, aki nagyon szerelmes lett egy fiuba, aki olyan szelid volt, mint a ma szuletett barany. A penzt hazaadta, segitett a hazimunkaban, kedves volt, nem is volt rossztulajdonsaga semmi. Az ismeros kiscsaj pedig egyre tobbet engedett meg maganak, kezdte hanyagolni az otthonat, a gyerekuket, sot, meg is csalta a fiut, hiaba figyelmeztettem a lanyt, hogy ez igy nem lesz jo. Egyszer aztan a fiu kicsit korabban ert haza, es erdekes modon a lany nem volt egyedul az agyban megsem. Ekkor vagy 10 evi szelidseg utan a holgy ket jokora pofonnal el lett intezve, a szereto kapott par monoklit, es a fiu azota is szepen neveli a felcsperedett fiucskajat - egyedul. SENKI, de senki nem merte volna feltetelezni, hogy az az egy csepp ennyi indulatot valt ki a ferfibol. Nos, kozeledik az elszamolas napja, orban-lanyka pedig egyre tobbet enged meg maganak, prostitualja sajat magat, de sajnos a nepet is. Remelem, hogy akar Bajnai, vagy akar mas hiteles szemelyiseg pofonokat fog osztogatni, mikor eljon az ideje...megha kepletesen is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
Hogy miért van így ? Mert nincs egy erős ,összetartó ellenzék ! Mikor a fidesz volt ellenzékben állandóan ,folyamatosan szidta az akkori vezetést . De a legmeghatározóbb a 2/3 . Bármit törvényesen megtehet . Ha valamelyik bűnt követ el ,utólagos törvényt hoznak ,hogy az törvényes legyen . Nem én szavaztam rájuk !!!
Törölt felhasználó
Birkák, akkor is bégetnek, ha kopasztják őket.. Persze nem vagyunk birkák, csak egy egy megkeseredett, végkimerült nemzet, aki még szeretne hinni az útópiákban, megfüszerezve egy kis magyarkodással, hogy ha pénz nem is áll a házhoz a bégetés még kitartson. Hajrá Viktor! Tanítsd meg ezt az országot, hogy a demokrácia nem csak szabad döntés, de annak következményei is...:) Feri beszéde ehhez kevés volt, tényleg a a falig kell menni..:)
coyote3
Nekem azért komoly kétségeim vannak a cím helytállóságát illetően :)
spu00
@coyote3: Nagyon is helyt álló, mert a történések őt igazolják. A cikk által leírtak nagyon félre vezetőek, ha igaz lenne, akkor számokkal támasztotta volna alá mondani valóját. Kivéve a 130 mrd-t. ami mögött nem lehet tudni mi van.A jelenlegi kormány nem vett fel hitelt, hanem állampapírt bocsájtott ki, melyet azok veszik meg akik hisznek az adott kormány gazdasági politikájában, tehát fizető képességében. Az állampapír azért is jó, mert a feltételeket a kibocsájtó határozza meg, s a vevőnek kell elfogadni azokat. Miért nem tudott 2010 előtti kormányok ezzel élni? A jelenlegi papírok 4,5%al mennek. A korábban felvett hitelek össz. kamatja eléri 8-13%-t és feltételekkel járt, szociális megszorítások, gyes, gyed idejének csökkentése, nyugdíj, közalkalmazotti fizetések csökkentése stb. Tehát elsőként nézzenek körül, utána véleményezzenek.Az EU többségénél 20-22 % a munkanélküliség, az átlag 12,4 %, nálunk csökkent és 10,5%.Ja , és nem a népet sanyargatják, hanem a multikat,bankokat. Ha ezt ránk hárítanák, akkor lenne igaz a cikk, s az Önök véleménye.O.V több intézkedését vezették már be nyugaton és készítik elő többen.Gondolkodjanak el, miért van 2/3-d.Az emberek tudják mi a különbség a 2002-s 52.7% és a 2010-s 82,3 % között és miért? A különbséget az embereknek kell kifizetni, Önöknek is .
kukac50
Igen nagyon népszerű lett! A szegények ássák meg a sírjukat,ez a döntés biztosan segíti a választások elvesztésében.
coyote3
@spu00: Gratulálok , hozzáértő hozzászólást írtál :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.