Orbán Viktor is díjat kapott a Dohányzásmentes Világnap alkalmából "a magyar dohányzás-ellenőrzési szakpolitika teljesítményének elismeréseként" - írja a Hvg.hu.

A Dohányzásmentes Világnap alkalmából 2013-ban, más prominens nemzetközi személyiségek mellett Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is díjat kapott "a magyar dohányzás-ellenőrzési szakpolitika teljesítményének elismeréseként".

Az indoklás szerint "Orbán biztosította, hogy a dohányzás visszaszorítását szolgáló intézkedések a kormány prioritásai között szerepeljenek". "A miniszterelnök határozott támogatást nyújtott az Emberi Erőforrások Minisztériumának a keretegyezményben vállalt kötelezettségek teljesítéséhez beleértve a hatályos jogszabályok módosítását is" - olvasható a WHO magyarországi irodájának közleményében.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Harcolt, mert ő nem dohányzik. Érdekes, a pálinka ellen nem emelte föl a szavát:))
Legalább annyi alkoholista van az országban, mint dohányos.
A dohányos csak a saját egészségét károsítja, a pálinkás meg veri a családot:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@gergely: teljesen egyettèrtek veled, lopàs, hazudozàs, ès azèrt mert kihuzta az orszàgot a godorbol ez a moslèk.
dubitus
Kellett neki ez a díj, így van mire hivatkoznia: az ENSz szervezete töntette ki.
Persze, az el lesz hallgatva, hogy csak annak magyar irodája.
.
Elismerték Orbán dohányzás elleni harcát « Amerikai Népszava Online
nepszava.com/2013/05/magyarorszag/beerett-orban-viktor-dohanyzas-elleni-harca.html
taglo
Az evés ,ivás, öltözködés ,nyaralás,tanulás, ellen is eredményesen ,,harcolt " -ezekért mikor kapja meg a díjat ? (csak nem ,postomus )
bakegya
@taglo: Pusztai -csak nem a füstoszlatás lett a feladata-Böbike nagylányának, a VHO hazai karámjának élén.Ahoz egy szava sincs hogy milyen feltételek közt dolgozunk mi a magyar egészségügyi ellátás alján?!-eszköz,de mindinkább személyi feltételeit tekintve.
Más, mi a faxomot tett,ez az akadémikus- labdazsonglőr azon kívül mint hogy,kisegítő személyzettel dobta meg az EU MÉGSZINVONALASABB EÜ.ellátását a igen jelentős, kiváló szakszemélyzet átengedésével.
Szvetlana
@rokker33: Teljesen egyetértek veled abban, hogy jó dolog volt betiltani a dohányzást sok helyen. Utáltam az eldobált csikkeket a játszótéren, a strandok- fürdőhelyek füvében, állomásokon. Nem minden ember volt képes a csikket a megfelelő kukába dobni. Egyébként hidd el, sokat változott az emberek szemlélete, Horvátországban a campingban mi magyar turisták szóltunk a recepción, hogy söpörjenek össze, koszos minden. Szó nélkül megtették:))
Boros Anikó
Én olyan díjat adnék neki ,mint :babérkoszorú ,rózsatövisekkel és jó a fejébe húznám ,hogy megmaradjon rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.