Az ár marad, de a mennyiség csökken. Átverhetnek minket. Régen megszokhattuk, hogy egy adag étel egy kiló, fél kiló, negyed kiló, egy liter, fél liter, két deci, és így tovább. Csak az árakat kellett figyelni, ha valaki spórolni akart, mert a kiszerelés fix volt. Aztán pár éve felfedezték a gyártók, hogy nemcsak az árakat, hanem az áru mennyiségét is lehet „korrigálni”, s szép lassan elkezdtek lecsipegetni a megszokott mennyiségekből.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Mért a kisembernek van pénze?
Máról holnapra él a lakosság nagy többsége.
kukac50
És egyre kevesebb pénzünk van,és napról napra kevesebbet tudunk vásárolni érte.
Levendula
A multik már olyan rafináltak, hogy 70 dkg-os húsféleséget árulnak, szegény naív vásárló pedig azt hiszi, hogy 1 kg kerül annyiba.
A legszebb dolog most a 499.- Ft-os pertrzselyem csomója a Liiiiiii-ben és a több mint 500 forintos újkrumpli a Peeeee-ben.
taglo
Most olvasom -sertés párizsi-1498-gyulai kolbász-3396-ft-és még egy -10-dekás , nescafé-1349-ft- Nos a REZSIM -csökkent : villany 650-ft -Gáz- kb-2600-ft-pb-gázt nemhasználok ,kéményem -nincs, a szemét ,drágult ,! Ezt jól kifundálták a TETVEK !!!
Nauta
@kedwes: A rezsinövelő humbuk a fideSS zsebét tömi!!
Nauta
@taglo: entro és a vezérei napról napra jobban élnek! Közeleg a bukásuk,ezért mindent el próbálnak pusztítani! Sarkallatos elvük,hogy "ha bukunk,pusztuljon az egész ország!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.