Amikor egy hazugságóceánon kell átevezni, legjobb egy egyszerű, de biztos ténytől elindulni, ahová mindig visszakanyarodhatunk. Tehát: Európában ma egyetlen politikus van, akiről tudjuk, hogy háborút akar. Ok és hadüzenet nélkül támadt rá - minden szerződést és ígéretet megszegve - egy neki semmit sem ártó, semmilyen támadó fegyverzettel nem rendelkező független államra, és azóta is háborús cselekményeket folytat a szóban forgó ország területén – ennél egyértelműbb definíciója a háborút akarásnak nincs. És (most, hogy Robert Fico felépülése, meg a politikai jövője a tragikus merénylet után legalábbis bizonytalan) az egész EU-ban egyetlen eszmetársra számíthat ebben a kalandor háborús politikában: Orbán Viktorra. Ha van ember  Magyarországon, aki nem vádolhat másokat háborúpártisággal, az éppen Orbán: évek óta egy háborúpárti diktátornak ad meg – olykor a legális lehetőségein messze túlterjeszkedve, az országunk hitelét, szövetségi kapcsolatait, gazdasági biztonságát feláldozva –...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak trójai

Hargitai Miklós: Agyhalál

A nepszava.hu-n megjelent publlcisztikájában írja:
„Ha van ember Magyarországon, aki nem vádolhat másokat háborúpártisággal, az éppen Orbán: évek óta egy háborúpárti diktátornak ad meg – olykor a legális lehetőségein messze túlterjeszkedve, az országunk hitelét, szövetségi kapcsolatait, gazdasági biztonságát feláldozva – minden olyan segítséget, amit EU- és NATO-tagként megadhat.”
Igen egyértelmű, hogy Putyin csatlósaként
annak FALÓ-va,
és egyben az EU pénzek FALÓ-ja, sőt habzsolója!
A cikk egy másik megállapítása még átütőbb:
„arra épül az egész kormánypolitika, azaz voltaképp a NER jövője, hogy mivel korlátlan anyagi erő illetve médiafelület áll a rendelkezésükre a hazugságaik terjesztéséhez – törvénytelenül amúgy, de mi törvényes itt még? –, úgyis elhisszük nekik, bármekkora logikai ellentmondás is”!!!
Amire persze a mai matyar rögvalóság könnyű választ ad: Orbán a törvény maga! =)) Ahogy a „mindig igaza van” blődli mondja: ha mégsem, akkor életbe lép az előző!! =))
RonaGyuri
mindeközben:
Egyenes beszéd,

még akkor is ha véletlen és nem egészen így értette

Orbán Viktor interjút adott a Blikknek (Orbán Viktor: Nem hordok golyóálló mellényt – Exkluzív interjú a miniszterelnökkel Novák Katalintól Varga Juditon át a jövőt érintő tervekig) és ebben elhangzott, hogy:
„Ezekről nem beszélünk, mert … az mindig a gyenge pontokat célozza meg és nekem nem az a feladatom, hogy fölfedjem a világ előtt, hol vannak a gyenge pontjaink. Ilyenkor mi mindig elhárítunk, félretolunk, valahogy az egész ügyet próbáljuk inkább az asztal alatt tartani.”!!! =))
Igaz ő akkor és ott a szovjet …, akarom mondani orosz barátik hecker-támadásáról mondta, de sajnálatosan igaz minden cselekedetükre! =))
Aki Én
A békepárti orbán, aki évtizedek óta harcol, csatázik, háborúzik, uszít, hergel...
Aki a hazájában folyamatosan békétlenséget gerjeszt a hazudozásaival.
Hát persze...
Géza
A gyerekgyilkos horda rokonsága nem akar békét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.