Földrengést észleltek Magyarországon, Érsekvadkert közelében. Az Euro-Mediterrán Szeizmológiai Központ adatai szerint a rengés 4,3-as erősségű volt - írja a hvg.hu.

Egy 4,0-ás erősségű földrengést észleltek Magyarországon szerda este Érsekvadkerttől 8 kilométerre, Budapesttől 58 kilométerre - derül ki az Euro-Mediterrán Szeizmológiai Központ adataiból.

Az adatok szerint a földmozgást a lehetett érezni Balassagyarmaton, Vácon és Székesfehérváron is.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@entero: Köszönjük Igazgatóúr!! csak azt nem értem, hogy Te miért vesszel annyira mindent komolyan. Ha ennyire zavar amit írunk, (még ha csak poénból is!!), és Neked nem tetszik akkor miért nem lapozol?? (én szemékly szerint ezt teszem) Nem kell mindenben egyetértenünk, de NE minősíts Bennünket légyszíves. (Én sem minősítelek, nem látlak el semilyen jelzővel, mert ép nem értek Veled egyet !!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@entero: Akkor mi a francnak hergelsz itt mindenkit mi?? Arrol senki sem tehet itt,hogy telezebáltad magad banánnal meg kaviárral és leittad magad ötputtonyos (anikó)Tokajival!!
Szánalmas az ovódás magyarázkodásod!! De hát egy fideSS-es birkától vajjon várható-e más??
SLAakku
"... leleplezték a NER-t: nem a föld rengett, csak elengedték a gazdaság fékjét, amely intenzíven dübörgött egyet!"

Az első negyedévben 0,7 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző negyedévhez képest és 0,9 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest – közölte részletes jelentésében csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
entero
@Nauta: Szerintem a te stílusod az, ami kívánnivalót hagy maga után, egy otthon elnyomásban élő, kis senkiházi, mitugrász lehetsz, aki itt éli ki beteges hajlamait. Most is minek neveztél, patkánynak? Nem érdekel egyébként, minek látod magadat a tükörben. Amúgy meg engem nehezen lehetne sarokba szorítani, nem véletlenül építtettem kör alakú házat...:-))
Tootsy
@entero: 00.16-ra: Mondd, entero, te tenyleg porokat szedsz humor ellen? Te halalfrankon elhiszed, hogy most a fent emlitett blogolok "okoljak" az emuttnyocevet? Ennyire azert nem lehetsz sotet,...:o((
entero
@Tootsy: Nem az emúttnyócévet okolják, hanem a Fideszt. Ennyire sötét nem lehetsz, hogy ezt nem vetted észre:-))
Tootsy
@entero: Lecci, csak mutasd meg, hogy ki es mivel okolta a fideSS-t, mert nem talalom,... Isten bizony visszaolvastam a blogokat, de sehol se vo't leirva, hogy magat a fideSS-t okoltak volna,... Nem baj,... majd csak tulelem valahogy...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.