Egyre nehezebb helyzetbe kerül a 47 éves Zana (ismertebb nevén: Ganxsta) Zoltán a házára felvett svájcifrank-alapú hitel miatt: nem elég, hogy apja, Zana József otthonát már vinné a pénzintézet a rá terhelt jelzálog miatt, most még az a lehetőség is felbukkant, hogy anyja, a Kossuth-díjas Kassai Ilona budapesti panellakását is eladnák, hogy törleszthessék a hitelt - írja a Blikk.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Dr.luigilongo60: Fogalmam sincs.De mindenki kárörvendezik,hogy de jó,hogy a devizások megszívták,úgy kell nekik.mert bezzeg ők okosak,spórolósak,ha hozzávágták volna sem kellett volna nekik.
Szeretnék valami újat mondani.ÉN,hangsúlyozom ÉN sajnálom azokat akikkel így kib@sztak,sőt bűncselekménynek tartom ezt az uzsorát.Neked lehet más a véleményed,nem bántom.Az ENYÉM ez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@soljanka: Jó ez a mi lett volna ,ha...Ha az ember tudná,hogy elesik,leülne.Meg még mondhatnék olyan bölcsességeket,hogy ha mindenki okos,bölcs,előrelátó,szorgalmas becsületes lenne az halálosan unalmas lenne.Nem lenne szükség iskolákra,börtönökre , rendőrökre ,bankokra.Feltaláltuk Utópiát.
miazavalami
@soljanka: A devizások 99 % - a nem vett fel ennyi hitelt , éws nem celebek, hanem dolgos emberek akik megszívták. :-(
dömdödöm
@darwin: Mindenkivel kicsesztek jelentem ! A belső fogyasztás csökkenése kivétel nélkül mindenkire kihat .:-(((((
darwin
@dömdödöm: Ez az amit a sok tökéletlen nem lát be.Mindenki szív.Lassan a városunkban nem marad bolt,csak az 5 multi,meg a kínai.
dömdödöm
A bankok tisztességtelen magatartását bizonyítva 2009 -ben ingatlaneladásból származó egyösszegben visszafizetett hitelt 30 napig nem voltak hajlandók lezárni olyan indokkal hogy nem elég a pénz . Hetente többször kellett 20 -30 -50 -60 ezer forintot feltenni a számlára a chf árfolyam napi változása miatt .Megvárták amíg letelik a 30 nap és akkor zárták le . Ennyit erről ! Vigyázzatok mert nagy g___cik ! De asszem ezt már mindenki tudja akiknek dolguk volt velük .
Szamito
@Dr.luigilongo60: Ha valaki felvesz 30 milliót, a hitelfelvétel pillanatában a bank ráterheli a hátralévő futamidőre esedékes kamatot. A képletet valamikor tudtam, annyira most is emlékszem, hogy kamatos kamattal számolják. Vagyis, ha felvettél 30 milliót, akkor a felvétel időpontjában cca 60 milliós tartozásod keletkezik. Amit akkor is ki kell fizetned, ha 5-6 év múlva ki akarsz szállni, hiába tudja a visszafizetett pénzt a bank újra kihelyezni. Lehetett fix kamatozással is felvenni, de szerintem mindenki arra játszott, hogy csökkenni fog a kamatláb. Sajnos nem így történt, de ha valaki egy életre eladósítja magát - és esetleg a gyerekeit is - az először számoljon, vagy kérdezzen meg független pénzügyes tanácsadót. Ezzel most NEM a bankokat akartam védeni, ők kihasználják a tudatlanságot és tájékozatlanságot. Hogy gondolta Ganxsta Zoli, hogy a nyugdíjából (?!?!?!) is fizetni fogja tudni a törlesztést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.