Tud-e Bajnai annyival erősebb lenni a korábbi Fidesz-szavazók között, mint a szocialisták, hogy az akár a saját miniszterelnökről való lemondást is indokolja az MSZP számára? Egyelőre nem úgy tűnik. Egyre élesedik a csata a baloldal miniszterelnök-jelöltségéért. Az Index értesülései szerint Mesterházy egyértelműen bejelentette igényét a posztra, a tegnapi Medián-felmérések pedig azt mutatják, hogy bizonyos szempontból az MSZP elnökének népszerűsége felzárkózóban van Bajnai Gordonéhoz, még ha továbbra is jelentős a hátránya a kormányváltást akaró szavazók között.

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Mesterházy ne lépegessen, kössön szövetséget. Ne méregesse, hogy hol tart Bajnaival szemben, mert ha az ellenzék nem köt egyezséget, marad a Fidesz, Mesterházyék pedig egy életre leírhatják magukat, nem ezt soha nem bocsátják meg neki(k).
A fekete Lord
Helyes! Mesterházy sokkal hitelesebb politikus, mint az ellentollasa!
amaramaistanna
Mesterházy alkalmatlan.Nincs gyakorlata,a tudása és a tapasztalata évszázadnyira van Bajnai Gordonétól.Ráadásul az MSZP-és "markecolók" fogva tartják.Mesterházynak tanulnia kellene Bajnai Gordontól,akinek a vezetésével egy év alatt megfékezték a válságot.Amennyiben Mesterházy nem lép vissza,akkor sajnos nem lesz Magyarországon se kormány,se korszakváltás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.