Korábban megírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc Százhalombattán kockás ingben, farmerban lapátolta a homokot a zsákokba. Olvasónktól kaptunk néhány képet arról, hogy néz ki a hely most.

Mint írja: "Jelen pillanatban azon a helyen állok, ahol néhány nappal ezelőtt Gyurcsány Ferenc kockás ingben a homokzsákokat töltötte. Elkészült a gát, és látható, hogy a játszótérre már nem lehet lemenni."

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Amint látható nem is tört át rajta a víz. Ennyi. A játszótér meg az ártérben van. Árvíz idején nem is kell hintázni és játszani a homokozóban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Gyurcsánytól szép,hogy lapátolta a homokot,Orbántól viszont visszataszító amikor a vízügyes szakemberek által írt szöveget olvassa mintha értene hozzá,Ő szánalmas.
Halszem
@coyote3: "Mondjuk nincs is rajta 20 kilo felesleg..."

Nem mondasz igazat!

30!
Halszem
@kukac50: De legalább az kiderült, hogy ha nehezen is, de tud olvasni!
Háromszoros hurrá, milyen remek miniszterelnökünk van!

Éljen, éljen sokáig,
Éljen, éljen ötven éves koráig!

Jújj, vagyis izé ... :-)
kkalman
Kedves, Fényképet Beküldő Olvasó!
Valamikor az újságíró iskolában azt tanultam, hogy aki beküld a sajtóba egy írást, egy képet, akkor ahhoz vállalja a nevét is. Én itt is ezt teszem, noha a vezetéknevemet nem írom ki. Eredeti echte ungarische nevemmel úgy sem tudnának sokan mit kezdeni, de aki akar meg tud találni a különböző közösségi oldalakon, ahol a teljes nevemmel szerepelek.
Te, Kedves Fényképet Beküldő Anonim Olvasó homályos céllal és szándékkal készítettél néhány fotót, és írtál hozzá néhány sort, amiből nem derül ki, dicsérni, vagy ócsárolni akarod Gyurcsányt. Én dicsérni tudom, mert ő lapátolt, segített megvédeni az emberek javait. Ezzel szemben Orbán lebumlizott Baranyába, ahol NYOLC percet töltött Dunaszekcsőn, NÉGY PERC HÚSZ másodpercet Bárban, és kb szintén NÉGY percet Mohácson, és közben védte a védeni valót. (www.bama.hu/baranya/kozelet/arviz-a-dunan-a-megyeben-is-arvizi-veszelyhelyzetet-hirdettek-ki-501210) Akkor inkább dicsérem a Gyurcsányt, mint az Orbánt, aki nem csinált mást, mint végig haknizta az országot a népszerűséget hajhászva, miközben a dolgozókat akadályozta a munkában.
És még mindig nem tudom, mi volt a szándékod. A Gyurcsányt dicsérni akartad és az Orbánt szidni, vagy fordítva, de névtelenül is rosszul csinálod.
Hellcat
Tudjátok mi kéne? "Így néz ki most a hely, ahol Orbán építette a gátat" és egy nagy fekete kép lenne...vagy szép üres mezők...mert a cigánypáva sehol se építette a gátat, csak okoskodott mindenhol...rohadt mocskos egy cikk ez...nem vagyok Gyuresz párti, de ez a lejáratásnak a legalja.
entero
@Nauta: Nekem csak veled van bajom, de már nem érdekel, miket gyűlölködsz össze itt folyamatosan, van neked éppen elég bajod saját magaddal, szóval csak írd a marhaságaidat, de azért néha levegőt is vegyél, mert még megfulladsz:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.