Korábban megírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc Százhalombattán kockás ingben, farmerban lapátolta a homokot a zsákokba. Olvasónktól kaptunk néhány képet arról, hogy néz ki a hely most.

Mint írja: "Jelen pillanatban azon a helyen állok, ahol néhány nappal ezelőtt Gyurcsány Ferenc kockás ingben a homokzsákokat töltötte. Elkészült a gát, és látható, hogy a játszótérre már nem lehet lemenni."

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Amint látható nem is tört át rajta a víz. Ennyi. A játszótér meg az ártérben van. Árvíz idején nem is kell hintázni és játszani a homokozóban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Amint látható nem is tört át rajta a víz. Ennyi. A játszótér meg az ártérben van. Árvíz idején nem is kell hintázni és játszani a homokozóban.
SLAakku
Orbán nem jól irányitotta a munkálatokat talán? Vagy mire lehet még gondolni?
Dr plágium
Fletó legalább dolgozott :) ráadásul nem egyedül lapátolta a homokot, tehát kérem a többi ott dolgozó ember nevét is kiírni!
kopeba
Itta volna ki a vizet , ne csak reklámozta volna magát.
miazavalami
@Prof. Dr. Vak Komondor: Azért nem állítanak mert akkor az egész Duna partot ki kellene táblázni ahol Orbán végigrohangált az elmúlt napokban. Annyi lenne , hogy rontaná a kilátást! Nehogy már Bajnai kapjon ő pedig nem!
Hogy van az asszony? Tudod aki átesett... , ja ezt már kérdeztem.
Dr. Felipe
@Prof. Dr. Vak Komondor: Majd sarlós elvtárs átnevezi I. Gyurcsány Ferenc játszótérnek. Hajóvonták találkozása tilos.
Yoda69
Nem ertem mi a baja a keppel a fintorgoknak. A gat tartja a vizet. Es ha at is torne, mi koze Gy.F.hez? Ennyi erovel orban is lehet a felelos
mátmar
Ez is a nyolc év bűne.Bezzeg ahol Vezérünk hintette az igét ott nincs egy csepp víz sem. Szent László királyunk vizet fakasztott, Orbán királyunk meg vizet tüntetett el.
bretagne
Hagyjátok már. Ő maga mondta meg, hogy ezért az árvízért is ő a felelős. Akkor most mi a gond? Végülis magára vállalta!
Nauta
@SLAakku: orban és az irányítás!! Röhögnöm kell!!Olyan ez,mint mint analfabéta a pilóta űlésben!Mindegy merre megy a repülő,csak az a fő,hogy menjen!
Nauta
@kopeba: Tényleg!Jól mondod! Gratula érte!! orban jobban tette volna,ha a csúti páleszcefre helyett a Dunát issza! Mert "ki a Duna vizét issza,vágyik annak szíve vissza!"
Nauta
@mátmar: ...az ország sok ezermilliárdnyi forintjával együtt!
Nakimaga
""Jelen pillanatban azon a helyen állok, ahol néhány nappal ezelőtt Gyurcsány Ferenc kockás ingben a homokzsákokat töltötte."
--a képek beküldője,akkor sem dolgozott,csak nézett ki az üres fejéből !
Nauta
@Nakimaga: orban áltt sok helyen,ott most miden nyakig víz alatt áll!!Egy helyen "jópofizott" is egy vaskosat az árvizi csetlik botlik,mondva egy "hajrá viktorozó" kisgyereknek,hogy "titokban vagyok"! Hát nem röhejes?
Nauta
@Dr. Felipe: De a bírka kép küldőnek nem ez volt a fő indítéka,hanem az,hogy Gyurcsányt megfojthassa egy kanál vízben! Jellemző fideSS-eSS tahóság!!
A fekete Lord
@Nauta: 09:06
Na kispofi, akkor ott kellene neked tótágast állni 10-15'-ig!:D
excep
és mi baj??? ő legalább lapátolt mig az orbán csak játssza az agyát
human
A cikk írójának: A gát áll és ellenáll a víznek. Egy gátra általában jellemző, hogy a védett oldal száraz és az áradási oldalon áll a víz. (Bár vannak akiknek az sem egyértelmű, hogy télen eshet hó is. Vagy ha autókat temet be a hó, akkor le kell zárni az autópályát.)
Kész csoda, hogy a fényképező gép kezelését sikeresen megtanulta a cikk írója. Bár lehet, hogy csak valakit megkért ár :)
human
Ja és mifelénk még előfordul, hogy az öregek a kerti munkában az ingre zakót húznak és vasalt nadrágban dolgoznak :P
világlátó
Ez a néhány képpel illusztrált hír még sokra viszi.A hazai közélet és közgondolkodás egyik mintapéldája és példánya lesz.A kérdés az, hogy lehet eljutni a lelki gonoszság eme szintjére? Ez az ember nem ostoba csak amnnyira frusztrált, hogy a klinikai esetek közé tartozik.Nem is lehetne őt meggyőzni, mert teljesen áthatotta a pszichéjét a deformáció. Ekkora, gyűlöletből fakadó mentálhigiénés deformációval még nem találkoztunk. A médiák sem vétlenek ebben a kérdésben. Gondoskodtak arról hogy a tárgyilagosság helyett a szétosztott társadalom egyes csoportjaihoz csapódtak, eltartatják magukat azokkal és tanult szakmájukat felajánlják azoknak ahhoz, miképpen lehet minél jobban lejáratni a másikat. Ez már undorító és itt az ideje, hogy elforduljunk ezektől mert megbetegítenek bennünket is. Sajnos az eddig általam is objektív hirforrásnak tartott Tv. csatorna is belépett a klubba, ami miatt mától kezdve már nem kapcsolok oda, mint eddig, bár igyekeztem több csatornától híreket beszerezni. Amit most az árvizi védekezés hírei között láthattunk, hallhattunk, az tömény politikai áskálódás.MOst mást kellett volna sugároznia a médiáknak. Kiváló lehetőség lett volna a társadalom összekovácsolására, ehelyett teret engedtek az alanta furkálódásnak, a személyi kultusz elmélyítésének, az aljasságnak. Én most várom a Duna tetőzését, tudom hová kell mennem és tudom mit kell tennem azon a néhány méteren, amit vállalni tudok 64 évesen.
Mangu
Primitív és bulvár a média. Moslékot a disznóknak, had érezzék jól magukat. Igazuk volt a tűzoltóknak (ATV story).
coyote3
Hozzáteszem Fleto legalább hozzátett valamit az árvízvédelemhez, nem csak okoskodott és játszotta a megmentőt. Mondjuk nincs is rajta 20 kilo felesleg...
QQCSI
@human: Talán az, hogy kiállt a rendvédelmisek mellett
a korengedményes nyugdíjazás visszamenőleges eltörlése ügyében...
secu52
Kitörölték hozzászólásom,de a provokátor genyó,fideszcsókos hozzászólás elmehetett!Debreczeni( a,,cz" az vicc egy gyökér esetében")símán kívánhatta Gyurcsány homok alákerülését(hogy fínom legyek),ezzel semmi probléma!
Szvetlana
Mennyi badarságot tudtok összehordani! Arra nem gondoltok, hogy a propeller egyik olvasója eleget téve a propi kérésének, lefényképezte azt a helyet, ahol lakik, és beküldte a propinak ?
MIndössze ennyi:))))))))))))
tivoli
@human: Provokátor banda, nehogy véletlenül simán menjenek a dolgok.
tivoli
@Szvetlana: Ja. Először a gát egyik oldalát, aztán a másikat. És írt hozzá valami böszmeséget.
Nauta
@Yoda69: "Ennyi erővel" most éppen orban a min.e.!! És ezért csak ő a felelős!! CSAK!!!
Nauta
@A fekete Lord: Finnyás vagyok a szaros vízre!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@világlátó: És melyik az a Tv csatorna??
Nauta
@coyote3: ...mint a csüngőhasú, hájpacni, ingyenzabáló kolbásztöltőn!!
Nauta
@secu52: Ne feledd!! Van itt köztünk egy két mószeroló és ezek, tartanak egy téglát a modik között!! Valszeg éppen a "tégla" olvasta a hsz-odat és persze törölte! Az egyik mószeros az entero!! Csak hogy tudd!!
marlin
Mi a gond?? Nem értem!!
A nyúlgát megtartja az áradó vizet, a megvédendő terület száraz!! :)) Nem a játszótér volt a védendő objektum, amiért a gátat készítették!!
Avval, pedig, hogy egyik vagy másik korábbi securitate ügynök - aki azóta felesküdött a Fideszre - mivel próbálja a sz@rt keverni talán nem kéne foglalkozni!!
világlátó
@Nauta ! Lehet kissé elragadtattam magam, reggel láttam ott egy ismételt műsort, ahol a riporter /szerkesztő arról faggatott egy vízügyes szakembert, aki egy híres hazai vízügyi tanintézet igazgatója, hogy ki a felelős azért, hogy a sorozatos árvizek után elmaradtak azok a beruházások, amelyekkel a soron következő árvizi védekezések biztonságosabban végezhetők lehettek volna. Vagy kik és hogyan állították össze az árvizi védekezés hierarchiáját, strukturáját, mert az bizonyára nem megfelelő, hiszen az árvizi védekezést mindössze egy ember irányítja. Én ezt akkor is helytelenítem megkérdezni ettől a derék tanintézményi vezetőtől, ha természetesen értem a kérdés mélyebb tartalmát.A felelősök keresése ilyetén megnyilvánulását sem időszerünek , sem helyesnek nem tartom.Bízom benne, hogy az igazán illetékesek is óvatosabb, korrektebb tudósításra, véleménymegfogalmazásra késztetik az említett szerkesztőt. Talán ha visszatér a felelős szerkesztő, ilyen kérdések nem kerülnek elő így és ekkor. Ha majd rendet tettünk a folyó mentén, talán akkor felvethető a hogyan tovább, aktuális kormányok alatt, eltévelyedések nélkül.De ezt csak együtt lehet megtervezni és makacs szorgalommal végrehajtani. Végül, jó lenne ha az általam is kedvelt Tv csatorna valóban objektív, pontos, kikezdhetetlen lenne, mert én és gondolom sokunk, nem akarunk egy Tv csatornán elbűvölt, irányított, néző lenni. Nincs mód arra hogy egy tucat magazin, hetilap és napilap cikkein átrágjam magam ahhoz, hogy viszonylag valós hírt kapjak az országról, világról. Így viszont egy emocionális pöcegödörré tesznek minket, sugallva különböző politikai érdekcsoportok , előre megfontoltan, aljas indokból táplálkozó híreit.
kata53
@excep: Mijét játsza? Olyan neki nincs!
szablyafűrész
" Olvasónk" nyilván egy fidesznyik bégető emlős, akinek az is baj lett volna, ha Gy.F. nem lapátol homokot !
kukac50
Gyurcsánytól szép,hogy lapátolta a homokot,Orbántól viszont visszataszító amikor a vízügyes szakemberek által írt szöveget olvassa mintha értene hozzá,Ő szánalmas.
Halszem
@coyote3: "Mondjuk nincs is rajta 20 kilo felesleg..."

Nem mondasz igazat!

30!
Halszem
@kukac50: De legalább az kiderült, hogy ha nehezen is, de tud olvasni!
Háromszoros hurrá, milyen remek miniszterelnökünk van!

Éljen, éljen sokáig,
Éljen, éljen ötven éves koráig!

Jújj, vagyis izé ... :-)
kkalman
Kedves, Fényképet Beküldő Olvasó!
Valamikor az újságíró iskolában azt tanultam, hogy aki beküld a sajtóba egy írást, egy képet, akkor ahhoz vállalja a nevét is. Én itt is ezt teszem, noha a vezetéknevemet nem írom ki. Eredeti echte ungarische nevemmel úgy sem tudnának sokan mit kezdeni, de aki akar meg tud találni a különböző közösségi oldalakon, ahol a teljes nevemmel szerepelek.
Te, Kedves Fényképet Beküldő Anonim Olvasó homályos céllal és szándékkal készítettél néhány fotót, és írtál hozzá néhány sort, amiből nem derül ki, dicsérni, vagy ócsárolni akarod Gyurcsányt. Én dicsérni tudom, mert ő lapátolt, segített megvédeni az emberek javait. Ezzel szemben Orbán lebumlizott Baranyába, ahol NYOLC percet töltött Dunaszekcsőn, NÉGY PERC HÚSZ másodpercet Bárban, és kb szintén NÉGY percet Mohácson, és közben védte a védeni valót. (www.bama.hu/baranya/kozelet/arviz-a-dunan-a-megyeben-is-arvizi-veszelyhelyzetet-hirdettek-ki-501210) Akkor inkább dicsérem a Gyurcsányt, mint az Orbánt, aki nem csinált mást, mint végig haknizta az országot a népszerűséget hajhászva, miközben a dolgozókat akadályozta a munkában.
És még mindig nem tudom, mi volt a szándékod. A Gyurcsányt dicsérni akartad és az Orbánt szidni, vagy fordítva, de névtelenül is rosszul csinálod.
Hellcat
Tudjátok mi kéne? "Így néz ki most a hely, ahol Orbán építette a gátat" és egy nagy fekete kép lenne...vagy szép üres mezők...mert a cigánypáva sehol se építette a gátat, csak okoskodott mindenhol...rohadt mocskos egy cikk ez...nem vagyok Gyuresz párti, de ez a lejáratásnak a legalja.
entero
@Nauta: Nekem csak veled van bajom, de már nem érdekel, miket gyűlölködsz össze itt folyamatosan, van neked éppen elég bajod saját magaddal, szóval csak írd a marhaságaidat, de azért néha levegőt is vegyél, mert még megfulladsz:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.