Minden jel arra mutat, hogy a rendőrség, és az ügyészség igyekszik "elkenni" Keresztes Imre nyomozó főügyész "élettársának" 400 milliósra becsült csalását. Két éves eljárás után az ügyészek visszaküldték a rendőrségnek a vádjavaslatot. Mindenki titkolózik az ügyben. A nő mégis szabadlábon védekezik. A károsultak pertársaságot alakítottak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: szablyafűrész
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
"A kormány, ahogy vállalta, nem hagyja cserben a gazdákat – mondta Selmeczi Gabriella. Czerván György államtitkár bejelentette, mintegy 300 millió forintos támogatást nyújt saját forrásaiból a Hajdú-Bét károsult gazdálkodóinak a Vidékfejlesztési Minisztérium."

mno.hu/belfold/hajdu-bet-ugy-bajnai-egyre-idegesebb-1164162

Kártalanítsák őket is...
szablyafűrész
@QQCSI: Orbán alatt már több száz cég tönkrement, egyikben sem volt tulajdonos az állam, mégis hogyan gondolják, hogy közpénzből kártalanítanak magánvállalkozásokat ?

Ez az eljárás az összes többivel szemben diszkriminatív, a nem kártalanítottak helyében perelknék, arról nem is szólva, hogy jó páran még anno kaptak részleges kárpótlást !
QQCSI
@szablyafűrész: A mindenkori politikai elit és holdudvara kivételével
ma Magyarországon mindenki követelhetne kártérítést..:(
Jelzem, akik ellopták, kártalaníthatnák azokat, akiktől elsíbolták!
(Talán még az államadósság is csökkenthető lenne...)
kkalman
A kormány most legyen "legény a gáton", és az egyik bennfentesének a családtagja által megkárosítottakat kártalanítsa.
Az egész ügy elmismásolása meg jellemző erre az álszent bandára. Naponta újabb és újabb rovátkákat húznak a "rossz cselekedeteink száma" feliratú táblára.
Pálinkafőző Rézüst
Követelem, hogy ezt is titkosítsák! Elvtársak, mi ez a lazaság??
Január
Volt anno egy film, "Nyomozás egy minden gyanú felett álló polgár ügyében" volt a címe, ott sem akarták a bűnüldözők megtalálni a bűnöst. /mert a bűnös/gyilkos a rendőrkapitány volt/
Lehet, hogy ez az eset is valami hasonló - csak itt főügyész élettársról van szó. és azért tart ott az ügy felgöngyölítése ahol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.