Kocsis Máté napirend előtt az Országgyűlésben elmondta: a mostani árvíz a gátakra szólította a fél országot, Magyarország ismét bebizonyította, hogy példa nélküli összefogásra képes. Azt mondta, kevés ember van, aki nem képes felülemelkedni, és nem osztozik a nemzeti összefogásban. "Egyetlen ember volt, aki ebben a válsághelyzetben, a Duna tetőzése idején nem a közös üggyel, nem a nemzeti összefogással foglalatoskodott, mert egészen máson járt az esze. Nem okozunk meglepetést, Bajnai Gordon" - fogalmazott. A fideszes politikus szerint kiderült, hogy a volt miniszterelnök "annál is messzebb van a magyar valóságtól, mint mi azt valaha gondoltuk, pedig sose gondoltuk közel hozzá". Kocsis Máté úgy vélte, Együtt 2014-PM választói szövetség vezetője ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy a magyar emberek mindennapjaiból mit sem ért, nincs együttérzés benne a bajba jutott magyar emberek iránt, hiszen a hétvégén "Bajnai és maroknyi csapata" pártnapot tartott egy budapesti plázában.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Bajnai azt teszi ami a feladata. Előkészíti az Orbán rezsim megdöntését, azért, hogy a következő árvíznél ne 9 millió homokzsákot kelljen megtömni, hanem korszerű, európai árvízvédelmet készítsenek elő. Ha Orbán nem vont volna el ennyi pénzt az árvízvédelemtől, ha folytatta volna a tározók építését, ma az egész ország könnyebb helyzetben lenne.
Ez egy Miniszterelnök feladata, nem az, hogy gumicsizmában ugráljon a gáton.
Mert Bajnai együttérzése őszinte, nem szerepet játszik.
kedwes
Az a legnagyobb baj, hogy egyesek - mint a cikk írója sem - nincsenek tisztában elemi fogalmakkal. Csak tépik a szájukat, mert ez a TRENDI!
coyote3
Ez a kocsis matyi nagyszerű társa sejdeczikinek...
szablyafűrész
Ez a Kocsis-gyerek vajon megnézte már az idegen szavak szótárában, hogy mit jelent a "homokzsák" és az "árvíz" fogalma ?
Dr.luigilongo60
Te baromarcú Máté, az ne zavarjon ám egy cseppet sem ,hogy Bajnai dolgozott a gátakon,és te mit csináltál fitymaszos hülyegyerek?
Aki vevő erre az orbitális hazugságra, az tényleg szellemi árvízkárosult.
Szvetlana
Hülye vagy fiam, ülj le. Ha nincs értelmes véleményed, nem kell jelentkezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.