... Néha pedig az sem baj persze, ha fialnak ezek a pénzek, mint a trafikok esetében. Ahogy az sem okozhat fennakadást, ha a szervezet közvetlenül vesz részt a kampány-előkészítésben. Akár egy nyílt levél erejéig. Mivel pedig eközben az itteni politika korrupcióit látjuk, és a mi pénzünk szivárog szét a hatalmi centrum kénye-kedve szerint, a Monty Python filmjétől eltérően, kicsit halkabban van kedve az embernek kuncogni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Láttam ezt a pofátlan , gerinctelen pichát nyilatkozni a tv-ben a pénzről. Komolyan mondom vissza kellene állítani a halálbüntetést!
human
@coyote3: Szinte kikérik maguknak, hogy érdeklődünk. Gipsz Jakab és Hát Izsák mennyi pénzt kapott TŐLÜNK adófizetőktől a ki tudja mire. Nagyon szervezetten nyúlják le a pénzeket, amiből később finanszírozzák a ellenzéki kényelmes életüket és rágalomkampányaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.