Orbán Viktor szerint nem zárható ki, hogy Magyarország uniós forrásokat is megszerez majd az árvízi kárelhárítás költségeire. A miniszterelnök szerint az érintett települések minden pénzt meg fognak kapni a szükséges, és indokolt helyreállítási munkálatokhoz. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban azt is mondta: a korábbinál nagyobb gazdasági növekedésre számít, a gazdasági fellendülés költségvetési mozgásteret is jelent, ami újabb gazdaságpolitikai döntéseket hozhat. A szocialisták szerint azonban erről még csak gondolkodni is felelőtlenség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Nem értem a szocialistákat, akik szinte ellendrukkerként viselkednek Magyarországgal szemben. Veres János különösen jobban tenné, hogyha hallgatna és a saját háza táján söprögetne. Még emlékszünk, mit műveltek a fiai és ő hogyan acsarkodott a zsaroló kölykök védelmében. Mellesleg saját maga sem különb náluk, ezt a környéken, ahol élnek, bárki megmondhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.