Azonnali elbocsátást vagy a munkaviszony közös megegyezés szerint felbontását ajánlották fel a férfinak, de ő még nem írta alá egyiket sem. A villamosvezető ezzel nemcsak az állását veszíti el, hanem otthonát is, hiszen a BKV szolgálati lakásában él hétéves kislányával.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem akarom mentegetni a sofort semmikeppen, mert rendesen vetett a munkajanak vegzese kozben, de ha en vagyok a helyeben, es eppen egy ember eletet probalom megmenteni, mert az hulye volt, es az illeto azt teszi, amit ez a hulye luvi is tett, akkor valoszinu en is megcibaltam volna egy picit a csajt, pedig en rendkivul bekes, mindenfele testi eroszaktol mentes ember vagyok. Ebben a pillanatban nem is merlegeltem volna, hogy no, gyerek, vagy oreganyo ugrott elem, az illeto orulhet, hogy nem a proszekturan kotott ki, vagy az intenziven,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Csizmás Kond: Ja . Én itt csak azt olvastam , hogy a sorőrt vitte a mentő a kórházba:-)
Csizmás Kond
@Mobil123: A lényeg az akart lenni, hogy csak akkor jutott eszébe térdre esni amikor a villamos elment és nem a pof hatására...mintha neki eszébe sem jutott volna a rosszullét hanem valaki súgta hogy így balhét is lehet csinálni belőle.
Mobil123
@Csizmás Kond: Oké. Neki csak beinteni jutott eszébe. :-)

Akkor ezek után Én még egy maflást adnék neki is , meg annak is aki vele volt.
Nem hinném hogy akkorát kapott volna, hogy térdre kellett esnie.
Csizmás Kond
@Mobil123: A térdreesős pof általában rögtön hat nem percekkel utána...:)
Mobil123
@Csizmás Kond: Tudom én azt:-))
Ha akkorát kapot volna akkor ott helyben minimum elered az orra vére. És nem hinném, hogy ezt "csak" úgy mindenki végig nézné szó nélkül, és senki nem ugrik a sofőrre.
Na mindegy , a lényeg a BKV már megint "nagyot" alkotott :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.