A dunai árvíz levonultával jövő hétfőn kéthetes roadshow-ra indul az Árvízvédelmi Rádió - közölte az MTVA. A hétfőn induló mozgó közvetítés először a Duna mentén számol be az árvíz utáni helyreállítási munkálatokról, majd a Tiszán felfelé haladva a folyó menti védekezés, folyószabályozás, erőművek és a folyamhajózás témaköreit járja körül. A két nagy folyó után állóvízre "evez" az Árvíz FM: a Velencei-tó és a Balaton mentén a vízgazdálkodás, víztározás, a vízszint aktuális témaköreivel foglalkozik. Ebben nem csak meghívott vendégek, hanem telefonon megkérdezett szakértők is segítségükre lesznek. A vízzel kapcsolatos komolyabb témák mellett helyet kapnak a vízparti turizmust, horgászatot és vízenergiát bemutató összeállítások is a műsorban.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"csikknorisz
Arra azért kíváncsi leszek, mi a jó fittyfenéről fognak 30 napig beszélni, mikor már most, az indulás napján is eléggé erőltetett, de még aktuális legalább.
Válasz erre Tetszik 2013. június 9., 19:45"
Erre megkaptam a választ. Rócsó, kívánságműsor. Kb. ilyen jellegű a műsor, ahogy így két héttel később belehallgattam:
Vendégünk Kis Pista, aki látott már árvizet.
-Kedves István, Ön látott már árvizet?
-Igen.
-Köszönöm szépen, most pedig következzen Lady Gaga új száma, amit sms-ben kértek Bürökbütykösről, ahol szintén volt már árvíz.
A Tündik bündije
@csikknorisz: Azért figyelj: Árvíz FM érted... az ötletgazda valószínűleg szedett némi fogalmazás gátlót.
Ezek után mindenképp javasolnám a "Gázszivárgás FM", a "Bombát találtak az 5-ik kerületben egy építkezésen FM" és természetesen az "orbán évértékelőt mondott FM" csatornákat, csak hogy minden krízishelyzetre jusson egy.
csikknorisz
@A Tündik bündije: Ezen én is megütköztem kissé. Még valami szlogent is írhatnának hozzá: "Árvíz FM, a Duna hullámhosszain" de erre is lehet:
"Bombát találtak az 5. kerületben FM, a belváros legbombasztikusabb slágerei" :)
A Tündik bündije
@csikknorisz: Műsorvezető a TNT együttes :-)

Szlogen?
Hmm... "Árvíz FM; mert azért a víz az úr."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.