Kezdenek megérkezni a vendégek a Farkasházy-nyaralóba. Egy sarokkal arrébb pedig az elmaradhatatlan ellentüntetők állnak. Azt mondták, a környéken laknak, és tiltakozni akarnak ez ellen, “ami itt készül”. Mert szerintük itt azok gyülekeznek, akik tönkre akarják tenni az országot. Megkérdeztem, hogy készülnek-e valami komolyabb akcióval is, de nem tervezik megrohamozni a nyaralót. Ott maradnak a sarkon, “aztán megyünk istentiszteletre, mert keresztény emberek vagyunk”.

Forrás: most.444.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@Csizmás Kond: Tutira indulatos, meg ha nem is gyulolkodo, DE minden tablat egy hapsi irt, az is biztos, es az irastudomanyat meg egesz biztosan nem az ELTE-n alakitotta ki ilyen primitivre,...:o)))

Egyebkent minden fideSS-esben egy Obudai Csodajuliska veszett el, mert Kover nem ad helyt a Parlamentben az ellenzek peticiojanak, mert elore TUDJA (bar meg nem is olvasta), hogy abban az iromanyban csak csunya, fideSS-ellenes dolgok lehetnek leirva, itt pedig mar azert sipitozik par osszevergodott jujdekereszteny ember (?), mert ok mar TUDJAK, hogy a Farkashazy -nyaraloban csak fideSS ellenes osszeroffenes johet letre,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Tootsy: ...de most jut eszembe te nem kellene már az ágyban legyél...?
Tootsy
@Csizmás Kond: Ha te mondod...:o)) Meg fiatalka az ido, (10.10 este), de en mar most k@rva faradt vagyok, egesz nap vezettem, haza a szabirol,... Csak beneztem a Propira, agytornanak,...:o)) Az utolso elotti megjegyzesedre: Akkor a cimado ujsagiro csinalta a felesleges hacacaret az "ellentuntetes" szoval, es ha elkepzelem a szitut, akkor adott egy tuntetes, ahol az emberek valamiert mar csak az utcan tudjak kifejezni a velemenyuket, es van valahol par eleve osszeverbuvalt "ellentunteto", akiknek az a dolguk, hogy lejarassak az eredeti tuntetoket,... Na jo, megyek, kialszom magam, szia...
Csizmás Kond
@Tootsy: Szia és szép álmokat !
...azért mégis az az érzésem, hogy mi még ma beszélgetni fogunk...
Tootsy
@Csizmás Kond: Helyes a boges , Oroszlan! Hiszen Neked meg "ma" lesz, amikor nekem mar holnap, hihi,...:o))
coyote3
@Csizmás Kond: Nem veszed észre cicám, hogy Te kötözködsz? Keress már fel egy pszichológust, az segíteni fog rajtad...De hogy megnyugodj, mától pont annyi leszel, mint egy bogár a szélvédőn...További jó kötekedést :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.