Emelkedik a telefonadó és a tranzakciós illeték, még nagyobb kulccsal adóztatják a folyószámlákat. Ezeket a változásokat azonnal megérzi az emberek pénztárcája. A bányajáradék emelése és az önkormányzati adósságok után fizetendő újabb banki különadó közvetlenül sújtja a lakosságot. Nem mellesleg a Varga-csomag ismét fékezni fogja a recesszió után még csak kábán szédelgő gazdaságot - olvasható Mesterházy Attila hétértékelőjében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Dr. Felipe: Ahhoz elég alsó rendűnek tűnik!!
Nauta
@silber13: ...abban nem lesz köszönet!!
Csizmás Kond
@Nauta: Az lenne ...hogy minden szarba nem rúgok bele...
laszlobihari
@Csizmás Kond: Lehet, hogy se bányád se adósságod nincs, de a bányajáradék megjelenik késöbb az áram az építőanyag majd lassan minden árában.
Csizmás Kond
@laszlobihari: ...szerintem az ilyen járadékok meg mittudommikkel nem érdemes foglalkozni, mert sem nem értünk hozzá sem beleszólásunk nincs...a többi meg csak értelmetlen aggodalom.
Hellcat
HA elcsalják a választásokat és ők maradnak akkor mi értelme szétlopni? Vagy ennyire nem bíznak magukban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.