Súlyos veszélyeket rejt magában a júliustól induló új trafikrendszer, ami elsősorban a kistelepüléseken tehet tönkre élelmiszerüzleteket. Ez azt jelentheti, hogy cigarettát és élvezeti cikkeket, valamint fagylaltot lehet majd venni, de tejet és kenyeret már nem - hívja fel a figyelmet az Országos Kereskedelmi Szövetség.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Miért akar valaki föltétlen a trafikba venni kenyeret ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Közkívánatra, közzé adom MEH hivatalos közleményét.
Látjuk, halljuk a zemberek óhaját. Hamarosan lesz pályázat nemzeti tej és nemzeti kenyérboltra is. A pályázaton csak hosszú, szorgalmas nyelvű alattvalóink vehetnek részt.
entero
@Csizmás Kond: Csak hogy megint lehessen a jobboldalt szidni. A legtöbb cikk ezért jelenik meg, és amint látod, a többség azonnal ugrik is rájuk.
bagira
@Csizmás Kond: Aztért, mert egyes kistelepüléseken tönkre fog menni a vegyesbolt, (mivel dohányáru nélkül esetleg már nem lesz nyereséges) lesz helyette trafik, ahol azonban ellentétben az elöbbivel nem lehet mást venni mint a cikkben felsoroltakatl
Csizmás Kond
@bagira: A a bolt amelyiket a cigaretta tartott fenn az soha nem volt nyereséges...szóval a gyerekeknek elmesélheted de itt ne gyere az ilyen marhaságokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.