A kormány politikája ellen tüntettek kedden, tucatnyi civil szervezet és demokratikus ellenzéki pártok - az MSZP, a DK és a Liberálisok - felhívására az építési területté változtatott Kossuth tér közvetlen közelében, a Vértanúk terén. A szónokok keményen bírálták az Orbán-kormány eddigi három éve alatt történteket. Orbánt pocakos diktátornak titulálták, a Kossuth téri rombolást pedig a Fidesz romboló politikája tökéletes jelképének minősítették.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@pacsni: Én adok időt, nem ezzel van a baj. Úgy látom, hogy egyre többen ébredeznek a csipkerózsika álmukból. De tartok tőle, hogy ezek nem fogják elviselni a választásokat. Balhé balhé hátán lesz. Ne legyen igazam.
szaboria1
@bretagne: MTI hír számához lehet még egy nullát írni.
pacsni
@bretagne: sajnos balhènak elobb-utobb lenni-e kell, mert igy nemlehet tovàbb folytattni az èletet. mikor a 2010-ben volt a szvazàs akkor is voltak egy kis balhèk, pl a szavazokoroket 19-kor bekellett volna zàrni, de viki vidèkrol felvitt egy nemtudom, hogy hàny ezer embert, ès mèg èjjel 12 orakkor sorbaàlltak a szavazàsra. Sot azoknak màshol volttak a lakhelyuk, nemtudom, hogy hogy lehetett nekik szavazni Budapesten, de hàt ott is elsimitottàk a helyzetett, màr akkor kezdodott a korrupcio.
bretagne
@pacsni: Emlékszem, nagy felháborodást keltett ez akkor. Most is biztos, lesz valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.