Egy kilenc éve halott debreceni férfi kapott köszönő levelet Orbán Viktortól, hogy aláírta a rezsicsökkentésről szóló ívet - írja az Atv.hu.

Az Egyenes beszéd című műsorban többek között Schiffer András beszélt a témában, aki azt tanácsolja az özvegynek, hogy tegyen feljelentést ismeretlen tettes ellen személyes adattal való visszaélés miatt.

A politikus szerint az is súlyos dolog, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatos kampányt a Fidesz indította, majd ezek után Orbán Viktor ír köszönő levelet az aláíróknak. Schiffer András azt mondja, az ilyen kormányzati propaganda a pofátlanság teteje.

Részletek az Atv.hu oldalán >>>

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Vikike anno,sokszor olvasta Gogol "Holt lelkek" alkotását,amit Magyarországon igyekszik megvalósitani,készül a választásra.Készül Kubatov holt lelkek listája a szavzásra!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Felmerül a kérdés, hány olyan halott lesz aki nemcsak a rezsicsökkentést írta alá, de szavazni is fog 2014-ben a Fideszre, mert a Kubatov listán is szerepel.
coni
@Január: "sosem halunk meg."

Annyival jobban élünk, hogy még a halottak is feltámadnak..
Dr.luigilongo60
Remélem tele lesz az ország külföldi megfigyelőkkel a választáskor, mert ezek a tevek mindenre képesek.
szaboria1
@csa-csa: A két eset között az a különbség, hogy a NAV nak akkor is kell adó bevallást adni ha év közben elhunyt az illető és nem nyugdíjas volt. De itt az idén kezdtek aláírást gyűjteni és azon szerepelt az elhunyt neve. A kettő nem ugyanaz.
szaboria1
@irén48: Tudom fájdalom az ami történt, de ha nem volt nyugdíjas a férjed sajnos adó bevallást kell készíteni az elhalálozás évéről is.
kukac50
Már 28 ilyen halottnak küldött köszönő levél előkerült,mennyi lehet még az országban?
Olyan családnak is küldtek akik nem írtak alá, és a feleség neve nem az volt ami a levél címzettje volt,vagyis nem úgy használja.
Érvénytelen ez az egész,hiszen hazugságon alapul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.