A hétvégén is többször megélénkülhet a szél, helyenként lehet zápor, zivatar. Marad a hűvös idő, a legmelegebb helyeken is legfeljebb 26 fok lehet a maximum - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott csütörtöki országos, középtávú előrejelzéséből.

E szerint pénteken mindenütt kisüthet hosszabb, rövidebb időre a nap. Főként a Dunától keletre viszont - legnagyobb eséllyel az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben - szórványosan záporra, zivatarra is számítani kell. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 7 és 13 Celsius-fok között alakul, de a Dunántúlon néhol ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Szombaton északkeleten kevesebb időre, másutt több órára kisüt a nap. Helyenként - nagyobb eséllyel keleten - eső, zápor is előfordulhat. Elszórtan vasárnap is várható zápor, zivatar, nagyobb valószínűséggel a keleti megyékben. Szombaton és vasárnap a minimumhőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű, napközben 21-26 fokig melegszik a levegő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Aki strandolni akar, annak nyilván nem jó idő, én viszont örülök neki, hogy nem 40 fokban töltöm a hétvégét (mi az egyáltalán?) a munkahelyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.