Az MSZP a lehető legszélesebb demokratikus ellenzéki összefogás kialakítását szorgalmazza - mondta Botka László választmányi elnök szombaton, hangsúlyozva, hogy választási együttműködésről egyelőre Bajnai Gordon pártjával tárgyalnak. A választmány álláspontja, hogy őszre létre kell hozni az ellenzéki választási szövetséget.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
Na, ti is eltűnhetnétek az i... h... f...-ra!
Egyik bűnöző, rablóbanda megy (ha megy!), jön a másik! Ezek az ország legnagyobb rákos daganatai, amelyek megfojtják az országot.
Powerforce
@Betaloc: Fideszcsicskások ellen vissza kell térnie Bajnainak ! Aki nem áll a választási demokrata koalíciós erők oldalán, az a fideszhatalom konverzióját akarja !!! És az nem más, mint a narancsoSS erők pártolója !!!
Pálinkafőző Rézüst
@Betaloc: alternatíva? A kicsit zakkant Zagyváékat leszámítva?
Betaloc
@Pálinkafőző Rézüst: Lennének az ország vezetésére alkalmas figurák. A gond az ismeretlenség, illetve az, hogy nem biztos, hogy vállalnák a kormánytagságot.
Pártoktól, maffiaszerű bűnöző gazdasági köröktől mentes szakemberekre gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.