Terrorelhárítók közreműködésével csaptak le a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság nyomozói egy verpeléti tanyán megrendezett kutyaviadalon: öt embert elfogtak, 40 harci kutyát lefoglaltak, s kábítószert is találtak a rajtaütéskor - értesült a HavariaPress.

A Terrorelhárítási Központ kommandósai, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság nyomozói szombaton hajnalban ütöttek rajta egy illegális kutyaviadal résztvevőin. A Verpelét határában, egy tanyán megtartott rendőri akció során több személyt előállítottak, a házkutatások alkalmával közel 40 harci kutyát, valamint kábítószergyanús anyagokat is találtak.

Az Egri Rendőrkapitányság tiltott állatviadal szervezése, valamint állatkínzás miatt indított eljárást egy 26 éves szigethalmi, egy 33 éves aldebrői, egy 41 éves káli, egy 27 éves felsőlajosi és egy 42 éves verpeléti férfi ellen. Mind az öt gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték mindegyikük előzetes letartóztatását.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Gratulálunk ! az arab terroristák ellen meg harcoljanak az állatvédők :-(
gabrella
Miért nem lövik le az ilyen embereket akik még a kutyákat is harcra kényszerítik.
Ezek mocskos patkányok.
pacsni
ezeket az embereket ki kell azzonnal nyirni.
Kutyafüle
@gabrella: Ezek beteglelkű aberrált és főleg pénzéhes emberek. A vér látványa hozza őket izgalomba.Így vezetik le az agresszióra való hajlamukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.