Ismét kikerült a Fidesz székházra az 'Együtt a Maffiabalodal' feliratú molinó. Az ok megint ugyanaz: ezzel várják a székház elé érkező tüntetőket. A különbség csak annyi, hogy míg májusban az MSZP és a Demokratikus Koalíció szervezett közös akciót ide, most az Együtt-PM Szövetség várja a demonstrálókat. A Bajnai Gordon vezette szövetség hétfő este hat órára hirdette meg tiltakozó demonstrációját a Fidesz Lendvay utcai székháza elé. A téma: „trafikmutyi, Fidesz-maffia, földrablás”. A Szövetség aktivistái és politikusai csütörtökön kezdtek tiltakozó akcióba a Sándor-palotánál, ahol arra akarták felhívni a figyelmet, hogy Áder János ne írja alá a Parlamentben botrányos körülmények között megszavazott földtörvényt. Miután pénteken kiderült, hogy a köztársasági elnök aláírja a törvényt, az Együtt-PM Szövetség tüntetést hirdetett a Fidesz székház elé hétfőre.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Mi a fenétől félnek? Itt nem lesz gyújtogatás, mint a TV székháznál!
adrenalink
Ajtókat, ablakokat bedeszkázni, vízágyút készenlétbe helyezni, "savas bácsit" munícióval ellátni, Selmeczi szépasszonyt beliberózni...!:))
tivoli
A múltkor még Gyurcsányt kiabáltak. Biztos, hogy nem Mesterházyt várják?
szaboria1
Este 6-ra elhúz onnan a vezetőség. Akit meg otthagynak az már úgy is le van írva a következő választásnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.