Tüntetést szervez az Együtt-PM Szövetség hétfő délután a "trafikmutyi és földrablás" ellen a Fidesz Lendvay utcai székháza elé.

Az Együtt-PM Szövetség demonstrációt tart hétfő délután 6 órakor "a Fidesz-maffia, a trafikmutyi és a földrablás" ellen - közölte a szervezet.

A tüntetésen beszédet mond Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője, Szabó Rebeka független országgyűlési képviselő, az Együtt-PM szakpolitikusa, illetve Jávor Benedek (PM) független országgyűlési képviselő, Juhász Péter és Kónya Péter, a szövetség társelnökei.

A szervezet aktivistái és politikusai csütörtökön kezdtek tiltakozó akcióba a Sándor-palota előtt - idézte fel az Együtt-PM Szövetség. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy az államfőnek nem szabad aláírnia a nem csupán rossz és erkölcstelen, de a házszabállyal ellentétesen elfogadott földtörvényt.

"Miután péntek este kiderült: Áder János nem mer, vagy nem akar ellenállni a Fidesz akaratának, Jávor Benedek, az Együtt-PM Szövetség társelnöke a helyszínen tüntetést jelentett be, amelyet hétfő este meg is tartunk. Várjuk a Fidesz székháza elé mindazokat a változást akaró polgárokat, akik úgy gondolják, a trafikmutyival és a földrablással végleg betelt a pohár. Várunk mindenkit, hogy együtt mondjuk el: elég volt a Fidesz-maffiából!" - írták.

A tüntetésre már a Fidesz is felkészült, gyorsan kifeszítettek egy molinót, amivel a demonstrálókat várják.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@SwordFish: Én azt hiszem el amit látok és hallok. Trafikmutyi, milliárdok Simicskának, nyugdíjasverő Orbán tanácsadója, földmutyi, futballstadion Orbán házával szemben, diplomáciai hazudozás.
Ezzel szemben a Bajnait támadók légből kapott háttérhatalmi ötletekkel állnak elő.
tivoli
@SwordFish: kevés lesz az, főleg ilyen érpatakiak miatt. Ha ilyet lát a polgár, mint ez a mester is, elmenekül még a közelükből is.
SwordFish
@human: Abszolút nem légből kapott, sokszorosan lelepleződtek már Bajnaiék aljas szándékai. A Fidesszel szemben az egyedüli vaskos tény, hogy korruptak és mutyiznak, utálom is őket emiatt. Az MSZP-sek is azok, ezért ez alapján nem dönthetek a jövő évi választáson.

Ezért tettem le a voksot a Jobbik mellett, mert ők még (eddig) tiszták maradtak és az országot sem akarják a külföldnek kiszolgáltatni.

A Fidesz az erősen EU-barát és Simicska-kompatibilis földtörvénnyel is elérte, hogy Jobbikot favorizáljam.

Szóval emiatt ne aggódjatok - de Bajnaiékra se fogok szavazni, mert nem akarom, hogy Magyarország IMF rabszolga legyen. :-)
SwordFish
@tivoli: Hülyék mindenhol vannak, még a Jobbikban is. Valószínű egyébként hogy nem választják majd újra azt a polgit. Országos listára meg biztos nem veszik fel, ha botrányt okoz.

Elsődlegesen én az Európai Parlamentbe szeretném küldeni a szavazatommal a Jobbikot nagy arányban, hogy Reding félék összefossák magukat, hogy ez lesz a kimenetele annak , ha Magyarországot basztatják.

Idehaza meg a Simicska-birodalmat építő Fidesz megfingatása végett szeretném, hogy erősödjön a Jobbik, ugyanakkor meg , hogy Bajnaiék is befossanak, nácizzanak és emiatt még jobban megutálja őket is mindenki. :-D
entero
@SwordFish: Jók a meglátásaid, csak kár, hogy a Jobbik felé húzol. Ők legalább annyira tönkre vágnák az országot, mint a Bajnai, Mesterházy fogat.
JAJMÁR
@SwordFish: Megértem, hogy a Jobbikban bízol, mivel azok még nem voltak hatalmon, de én meg úgy gondolom, hogy az a mi szerencsénk. Nekem ők túl kirekesztők, túl erőszakosak.
Ne legyen kétséged afelől, hogy a Jobbik a Fidesz mellett fog állni. Furcsa is lenne, ha nem.

Én nem szeretném, hogy bárkit is megutáljanak bármelyik oldalon, vagy az Eu-ban, sőt! Ez már nagyon unalmas, és nagyon lejárt lemez. Szerintem az emberek többsége nem harcolni akar, és nem utálkozni, csak élni, nyugodtan és lehetőleg jobban.

Nem tudom mit hoz a jövő, de remélem, hogy majd megbeszéljük azt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.