A kormánypártok növelni tudták előnyüket a biztos szavazó pártválasztók körében – derült ki a Századvég legfrissebb felméréséből. A Fidesz–KDNP 49 százalékon áll, míg az MSZP és az Együtt 2014 támogatottsága kismértékben csökkent (24, illetőleg 8 százalékra). Ebben a dimenzióban a Jobbikra 13 százalék, az LMP-re 3, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék, míg egyéb pártokra két százalék voksolna.

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Derült ki a Századvég felméréséből !
Ezen csak derülni lehet ! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Derült ki a Századvég felméréséből !
Ezen csak derülni lehet ! :)
hallgatag
Irt már a kormányszóvivö ( Girnyószáz) régi cége
sok-sok baromságot...ezen tényleg csak röhögni lehet...
pacsni
Tisztelt cikk irò! minden hònapban figyelmunkre hozzàk, a sztatisztikàròl, hogy hàny % kal van elobbre a Fidesz ès Bajnai mennyivel van hàtràbb. Eddig mindenki (legalàbb is a tobbsège) nincs megelègedve azzal a bitang fidesszell, ahogy az orszàgot lop, csal, hazudik, korrupcio, arogànsak, butàk, ès nyomorba viszik a nèpet stb. Kèrdezem mi a hasznok maguknak hogy az embereket egymàs ellen uszitsàk! ki a gyoztes ki a vesztes, adjunk idot az idonek.
Minden sajtò televan Orbàn ellens cikkekkell, bàr mit is csinàl az a hulye jòt-rosszatt, nemcsinàlt 3 èv alatt semmi jòt az orszàgnak (ès ha mèg is csinàlt volna valami jòt) az emberek ugymegutàltàk, hogy arra màr nincs szò a magyar szotàrba. Felesleges mindig azt irkàlni mennyivel van elobbre a fidesz, minket akik utàljàk oket, ugyse tudna meggyozni a szavazàssal, mèg akkor se ha azt mondanà, kapunk 13-14 havi fizetèst, fel emeli a havi fizetèseket 20-30 e forintra. Mi màr teljesen kikèszultunk lelkileg ettol a szemèt kormànytòl, mindenhol oket lehet làtni, hallani. Nem akarunk birkozni ezekkell a szemetekkel majd csak 2014-ben, de akkor nagyon.
űrbán
"derült ki a Századvég legfrissebb felméréséből" ugyan már :D
A csúti zsírdisznó házi cége mi mást mondhatna?
QQCSI
@pacsni: Sajnos, tévedsz! Nagyon sokan imádják O.V.-t,
és nagyon sokan sokat köszönhetnek neki...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.