Lemondott és azonnal hatállyal távozott posztjáról Csicsáky Péter a Takarékbank elnök-vezérigazgatója - írja a Napi Gazdaság.

A takarékszövetkezetek ernyőbankjaként működő pénzintézet vezetője döntését a felügyelő bizottság mai ülésén jelenti be, de az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség vezetésével már korábban közölte. Az ismert bankár lemondásának oka bizonyára az a törvény, amelynek értelmében a kormány szorosabb állami befolyás alá vonja az ország takarékszövetkezeteit.

Erről az elmúlt héten döntött az Országgyűlés, mégpedig úgy, hogy a törvény előkészítésébe az érintetteket egyáltalán nem vonták be. A döntést megelőző napon Demján Sándor a VOSZ nevében interveniált Orbán Viktornál, a takarékszövetkezetek pedig Áder Jánoshoz fordultak jogorvoslatért. Csicsáky Pétert ma már hiába keresték munkahelyén a Napitól, titkárnője csupán azt közölte: a tegnapi naptól már nem dolgozik a banknál.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
akkor most viki beteszi az egyik tokfej emberèt , utànna menthetjuk amit lehet.
Don Quijote
Jön a takarékbetétvédelmi megbízott, "kuszafog gabriella" személyében!!
levarosbukta
Bassssszus, ez is lelép ahelyett hogy harcolna! Gyáva féreg!
lovacka
Osztán ez meddig lesz botrány? Lesz-e addig mint a szépségkirálynő aki lemondott a koronáról? Két nap és már el is tűnt a süllyesztőben.
adrenalink
@Don Quijote: Az intim betétjét védje meg ez a házi sütemény tündér!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.