Szegedi Csanád zsidó származásának napvilágra kerülése óta most nyilatkozott a sajtónak. A volt Jobbik alelnök a Magyar Narancsnak adott interjút.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ha nem derül ki hogy zsidó származású akkor gyűlölné a fajtáját!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Ugyan már Csanád ! Apád, nagyapád nem zsidó. Zsidó nagymamádat ( jó ideig !) megtagadtad ! Egészen addig amig befutottál a jobbik szineibe.
Te egy gerinctelen, megélhetési politikus vagy . Se több,se kevesebb. Nem hiszem hogy van olyan ősöd aki büszke lenne rád.
tivoli
A Csalárd fajtájának legalja. Pont az ilyen tulajdonságok miatt nem szeretik a legtöbben a zsidókat. Képesek saját fajtájukat támadni, hogy egyéni hasznot húzzanak belőle. Önprovokáció, hogy aztán lehessen antiszemitázni, nácizni, jóvátételt követelni. A jobb sorsra érdemesek is az ilyenek miatt szenvednek. Összekötni dánielpéterrel s legörgetni egy hegyről.
tivoli
@varirmag: A zsidóság anyai ágon öröklődik. Úgy tudom.
genyó kapitány
Érdekes, hogy betegséghez hasonlítja azt, hogy valaki zsidó... nomen est omen.
Törölt felhasználó
@tivoli: Mert ilyen a keresztény "fajtánál" hogy idézzelek nem fordul elő.. Pontosan annyi van, mint bárhol máshol, csak aki ezen pörög,annak persze a rögeszméje és csak ezt akarja meglátni..
tivoli
@ziziplanet: Azért írtam ezt, mert ez a cikk témája. És történetesen Szegedi nagyon is hirtelen lett állítólagos keresztényből zsidó, de csak miután kiderült csalárdsága, hazugsága. Fordítva nemigen szokott lenni, pl egy keresztény nem szokta magát zsidónak vallani politikai megfontolásból. Ennek megállapításához nem kell rögeszmésnek lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.