Az MSZP szóvivője szerint a Tavares-jelentés Kocsis Máté és Rogán Antal állításával szemben nem Magyarországot, hanem Orbán Viktort, valamint a magyar kormány antidemokratikus intézkedéseit ítélte el.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azt a szerencsétlen réteget akikhez OV "beszél" a tények nem zavarják. Nem is értem miért tagadja, hogy van egymillió új munkahely, ha egyszer nő a gazdaság, a befektetés, a foglalkoztatottság, a közbiztonság..stb mivel mi vagyunk Európa legversenyképesebb országa.
Ezek az emberek akik ezt mind elhiszik nem tudják 2011 vagy 2013 volt előbb.
nyanya001
Kocsis Máté meg Rogán Antal... hiteltelen két alak !
gibgab
"A Fidesz "rezsieljárásról" beszél."
Baromság.

@nyanya001: Nagyot roppantak ezek a gerincek. Rogán valamikor úgy tűntette fel magát, mint az igazság bajnokát. Aztán belekóstolt a hatalomba, és az lett belőle, ami. Beállt a sorba: orbán hazug, gátlástalan, korrupt embereinek sorába. Egyébként a fidesz (orbán) nem tűri az egyéniségeket, ezek a tucatemberek meghasonlottak önmagukkal.
ujbuda
@nyanya001: bele a 2-es kolbászba mindegyikkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.