„Nem akarunk olyan Európát, ahol gyámság alá helyeznek, a szabadságot korlátozzák és nem kiteljesítik... ahol a nagyobb visszaél az erejével, és a többség visszaél a hatalmával... ahol kettős mércét használnak, és ahol csak a kisebbnek kell tisztelni a nagyobbat.” Orbán Viktor, Európai Parlament, 2013 július 2. Tisztelt miniszterelnök úr, a fenti irdatlan otrombasága okán arra kell következtetnem, nem érti pontosan, mi a probléma az Ön kormányzásával. Ugyanakkor ezek a szavak mégis reményt adnak, hogy bele lehet verni abba a beszűkült gyíkagyába. Talán bele tudja élni magát. Képzelje el, hogy az Európai Unió a következő néhány hétben nemcsak a Tavares-jelentést fogadja el, hanem duhaj kedvében az alapszerződés sorozatos és önkényes módosításait is. Először is beleírnák a preambulumba, hogy Orbán Viktor dagadt és rossz természetű, és ezt kifüggesztenék minden uniós épületben. Aztán testre szabott korlátozásokat vezetnek be, amelyek az Orbán Viktor és haverjai érdekeltségeit az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: JAJMÁR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
"Mindennek a kínosan nyilvános korrepetálásnak a lényege egy ősi bölcsesség, korban összemérhető az Ön családfelfogásával: amitől magad irtózol, azt ne cselekedd felebarátoddal sem. Nem, akkor sem, ha nem regisztrált szavazód."

"Nyugi, fölösleges a hiszti. Európa sem akarja, hogy a többség visszaéljen a hatalmával. Nem akarja a kettős mércét sem, pláne a szabadságkorlátozást. Így aztán nem is harcolni kell ezek ellen, hanem egyszerűen csak abbahagyni mindezt."
Nakimaga
"Tóta W.: Nem sokaság, hanem lélek"--Szabad nép tesz csuda dolgokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.