Lezárta a TEK a kormányfő otthonának környékét, miután a devizahiteles demonstrálók arrafelé indultak a Kúria csütörtöki, számukra kedvezőtlen ítélete után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Birkamenetesek, savas bács! FEGYVERBEEE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
@Brother Louie: És amikor Gyurcsány felesége ki jött , megkérdezni: Mi van, hogy vagytok? akkor ez a bátor csapat a farkát behúzva rohant el! Igaz mit tudtak volna mondani?, hogy tudjuk csókolom a Feri nincs itthon a ház "védelem" nélkül van így azt hittük szabadon grasszálhatunk!
marlin
Mi lehet a "háttérben"??
A Kedves Vezető be...rt, vagy csak nincs otthon "házisütemény?? :)
tűzróka0919
Orr bán fővezír : NEM HAGYJUK CSERBEN A DEVIZAHITELESEKET !!! Megkönnyítjük mindenkinek a hitel visszafizetési feltételeket . Árfolyamgátat szabunk 180FT/€ . Mi gazdagok röhögve kifizetjük , Ti parasztok meg dögöljetek meg . Lehet tapsikolni , kezet csókolni az ökörbékának !!!
vukkocska
@Brother Louie: Neked legyen igazad :) Gyáva alak. Kordon és a TEK mögé bújik. Ami a legnagyobb baj, hogy gátlástalanul hazudik. Remélem, az értelmesebb hívei már ébredeznek.
QQCSI
@vukkocska: "Remélem, az értelmesebb hívei már ébredeznek.
"Sajnos nem...
1./ Ha értelmes, nem Orbán hívő...
2./ Olyan elvakultak, hogy a feketét is fehérnek fogadják el,
ha Orbán Viktor mondja...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.