Orbán Viktor csütörtökön az Országgyűlésben napirend előtt azt mondta: a Tavares-jelentés súlyosan sérti Magyarországot. A miniszterelnök arról beszélt ezután, azt hitte, elmúltak már azok az idők, amikor magyar politikusok bármilyen fórumon Magyarország ellen fordulnak. Ez szerinte most mégis megtörtént. Magyar képviselők azokat erősítik, akik korlátozni akarják a magyarok önállóságát és el akarják venni a magyarok pénzét. "Egy ilyen ügyben, amikor Magyarországot igazságtalanul támadják, miért nem lehet félretenni a pártkötődést és a pártérdekeket ugyanúgy, ahogy ez az árvíz elleni küzdelemben a gátakon sikerült?" - tette fel a kérdést a kormányfő. Szerinte nem csak ő nem érti, hanem "a magyar emberek milliói sem fogják ezt megérteni", hiszen itt "a magyar családok megélhetése a tét". "Minden jó érzésű magyar politikust és minden képviselőt arra hívok fel, hogy ne hagyja veszélye sodorni Magyarországot" - mondta.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Sem az Unió, sem az EP képviselők nem akarják elhinni, hogy Orbán a 21. században szellemi vasfüggöny alatt tud tartani több millió szerencsétlent, akikhez csak a kormány kommunikációja jut el a köztévén keresztül, de a valóságról ezeknek az embereknek fogalmuk sincs.
Félreértésből ásót, kapát ragadnak, hogy megvédjék a vezírt a nem létező támadóktól.
szaboria1
Menjen már szabadságra mert addig hergeli magát, hogy Graz lesz megint a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.