"Petíciójuk szövegében és a 2013. június 2-i tüntetésen elhangzott beszédekben több olyan állítás is szerepel, amely nem fedi a valóságot, és többekben félelmet, bizonytalanságérzetet kelthet. Ezért felszólítom a PDSZ-t és a vele együttműködő szervezeteket, hogy haladéktalanul fejezzék be a közvélemény tudatos megtévesztését! " - válaszolta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete petíciójára Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár. Ahogy arról korábban beszámoltunk, június 2-án, a pedagógusnapon hét pedagógus- és civil szervezet demonstrált a 3 éves kortól kötelező óvodáztatás és az óvodai helyek hiánya, a beiskolázási korhatár, "a 16 évre csökkentett tankötelezettség, a szakképzések közismereti tananyagának lebutítása, a felsőoktatás szisztematikus ellehetetlenítése, a szakszervezetek sztrájktörekvéseinek ellehetetlenítése, a Magyar Pedagógus Kar áterőszakolása" ellen. A PDSZ egy petíciót adott át Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek. "Sokadik alkalommal ismételten megerősítem,...

Forrás: eduline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A "kemény hangú levelek" helyett most már a pénzt kellene küldeni, amit három éve ígérgetnek, és ígérgetnek, és ígérgetnek!!
A tanarak meg csak várják, csak várják, csak várják!!
Egészen biztosan nem a levelekért szavaztak a "Rózsikáékra"!!
Brother Louie
„Igen”. Ezt válaszolta mosolyogva az autója mellett sofőrjével dohányzó Hoffmann, amikor a Blikk egyik olvasó-riportere megkérdezte tőle, tudja-e, hogy rossz helyen parkol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.