Az Európai Parlament által megszavazott Tavares-jelentés kapcsán érthetően horgadtak fel itthon a kormányzati indulatok. Még akkor is, ha tudjuk, hatása sokkal inkább hosszú távon érvényesülhet. Beleértve annak az ellenőrző rendszernek a hatását, amelyben nincs szó az Orbán Viktor által oly szívesen emlegetett, és az országgyűlési határozattervezetben is sugallt, kettős mércéről, hiszen minden uniós országra érvényesen jönne létre.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azok a kormányok akik válságba kormányozták az országukat, utolsó mentsvárként próbálnak mindent az Unióra és a kisebbségekre kenni. A szerencsétlen tömeg pedig készséggel elhiszi, mert lusta gondolkodni.
GeoCravker
@coni: Orbán most mindenképpen.
propeller.hu/itthon/2735845-orban-szerint-tavares-jelentes-baloldali
A baj csak az, hogy a kisebbségre kenés még megy is esetle. A radikalizálódás ebben az esetben viszont óhatatlanul fasizálódást is jelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.